- Bi Yaşı
- 8 Yıl 6 Gün
- Takımın
- galatasaray
Merhaba arkadaşlar.
Bir çoğumuz yatırım yapıyoruz bürolara kimimiz ise adı sanı duyulmamış bürolara yatırım yapıyorlar. Üstelik sadece yatırımlarına %15 %20 çevrimsiz bonus alıyorlar o kadar şikayetleri saymıyorum bile.
Ben sizlere 3 sponsor büromuzun aktif etkinliklerini tanıtacağım dilediğinize katılabilirsiniz.
Neden bunlara katılın diyoruz?
- Çünkü çevrimsiz bonusları harika.
- Her yatırımınıza bilet hakkınız var ve büyük ödül kazanma şansınız var yapmanız gerekense sadece yatırım görseli eklemek ve tablodan şanslı bilet numaranızı seçmeniz.
- Sizler sadece görsel paylaşarak toplamda 8.500 TL'ödüllü bu etkinliklere katılım hakkı elde edeceksiniz. Daha ne olsun?
BİLET ETKİNLİĞİ - WİNTOWİN 3.000 TL NAKİT ÖDÜLLÜ BİLET ETKİNLİĞİ
BİLET ETKİNLİĞİ - GİZABET | 3.000 TL NAKİT ÖDÜLLÜ BİLET ETKİNLİĞİ
BİLET ETKİNLİĞİ - ARZBET 2.500 TL ÖDÜLLÜ ŞANSLI NUMARA ETKİNLİĞİ
Bir çoğumuz yatırım yapıyoruz bürolara kimimiz ise adı sanı duyulmamış bürolara yatırım yapıyorlar. Üstelik sadece yatırımlarına %15 %20 çevrimsiz bonus alıyorlar o kadar şikayetleri saymıyorum bile.
Ben sizlere 3 sponsor büromuzun aktif etkinliklerini tanıtacağım dilediğinize katılabilirsiniz.
Neden bunlara katılın diyoruz?
- Çünkü çevrimsiz bonusları harika.
- Her yatırımınıza bilet hakkınız var ve büyük ödül kazanma şansınız var yapmanız gerekense sadece yatırım görseli eklemek ve tablodan şanslı bilet numaranızı seçmeniz.
- Sizler sadece görsel paylaşarak toplamda 8.500 TL'ödüllü bu etkinliklere katılım hakkı elde edeceksiniz. Daha ne olsun?
BİLET ETKİNLİĞİ - WİNTOWİN 3.000 TL NAKİT ÖDÜLLÜ BİLET ETKİNLİĞİ
BİLET ETKİNLİĞİ - GİZABET | 3.000 TL NAKİT ÖDÜLLÜ BİLET ETKİNLİĞİ
BİLET ETKİNLİĞİ - ARZBET 2.500 TL ÖDÜLLÜ ŞANSLI NUMARA ETKİNLİĞİ