Cihann57
TrabzonSpor
- Bi Yaşı
- 7 Yıl 5 Ay 27 Gün
- Takımın
- trabzonspor
Geçmiş olsun birader. Bende winparatordan oynuyorum yaklaşık 3 ay dan beri hiçbir sıkıntı yaşamadım çekimlerde bazen tartıştığımda oldu ama ban falan olayına girmediler hiç şaşırdım valla 3 aydan beri winparatorda oynuyorum tek şikayet senin yazını gördüm. Ne bileyim kıllandım yani bi şeyler olmuş demek ki aranızda dolandırıcı olsalar paranı iade etmezler.
kardeşim 3 aydır oynuyorum yazdım okuman da mı yok ? ayrıca sitenin elemanı değilim. Sadece oyuncuyum. Madem olumlu yorum yapan sitenin elemanı sende olumsuz yorum senin zihniyetine göre sende başka sitenin elemanısın winparatoru kötülüyorsun.
Ve başka sitelerin elemanları yermeye başlar..
Ekran görüntüsü aldım bir türlü yükleyemedim dosya boyutu büyük diyor. Küçülttüm, kırptım yine de dosya 92 kb dan büyük diyor. Çokta kesersem bu sefer diyecekler excellden yapmış atmış diyecekler. He bu arada nerden oynarsalar oynasınlar benim cebime giren çıkan yok kimsenin avukatı değilim.
Benim bu konuyu actigim gun foruma kayit olmussun ve 4 mesaj atmissin 4 mesajda bu konuya bu bi ttesaduf mu yoksa bi celiski mi sen kendini cok zeki falan saniyosun heralde