- Bi Yaşı
- 8 Yıl 2 Gün
- Takımın
- galatasaray
Sizce fikstür olarak ve FRANSA MAÇI GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURUMADAN Türkiye'nin gruptan çıkma şansı nedir?
Önümüzdeki Fikstür;
- İzlanda - Türkiye 3 puan kaybederiz.
- Türkiye - Andorra 3 puan alırız.
- Moldova - Türkiye 2 puan kaybederiz.
- Türkiye - Arnavutluk 3 puan alırız.
- Fransa - Türkiye 3 puan kaybederiz.
- Türkiye - İzlanda 2 puan kaybederiz.
- Andorra - Türkiye 3 puan alırız.
Yani bence 11 puan daha alacağız. 9 puan da şuan var. 20 puanla bitiririz. İzlanda ise Fransa karşısında alacağı 1 puanla bence gruptan çıkmayı garantiler bence bizi yeneceklerini düşünüyorum.
Gönlüm elbette Türkiye istiyor arkadaşlar artık yıllar sonra bir başarı elde edelim sonuna kadar ilerleyelim istiyorum ama bu senaryo bana çok tanıdık Önce büyük bir rakibi yeniyoruz ve ülke ayaklanıyor sonra gelen geçen 2-3 atıyor bize. Umarım ben yanılırım ama gruptan zor çıkarız.
Önümüzdeki Fikstür;
- İzlanda - Türkiye 3 puan kaybederiz.
- Türkiye - Andorra 3 puan alırız.
- Moldova - Türkiye 2 puan kaybederiz.
- Türkiye - Arnavutluk 3 puan alırız.
- Fransa - Türkiye 3 puan kaybederiz.
- Türkiye - İzlanda 2 puan kaybederiz.
- Andorra - Türkiye 3 puan alırız.
Yani bence 11 puan daha alacağız. 9 puan da şuan var. 20 puanla bitiririz. İzlanda ise Fransa karşısında alacağı 1 puanla bence gruptan çıkmayı garantiler bence bizi yeneceklerini düşünüyorum.
Gönlüm elbette Türkiye istiyor arkadaşlar artık yıllar sonra bir başarı elde edelim sonuna kadar ilerleyelim istiyorum ama bu senaryo bana çok tanıdık Önce büyük bir rakibi yeniyoruz ve ülke ayaklanıyor sonra gelen geçen 2-3 atıyor bize. Umarım ben yanılırım ama gruptan zor çıkarız.