- Bi Yaşı
- 8 Yıl 2 Gün
- Takımın
- galatasaray
Youtube gerekli gereksiz bir çok kanalı içerisinde barındıran bir video platformu. Bu platformda her yaştan insan için ve her zevke göre içerikler bulmak mümkün. Lakin ben sizlere gerçekten yararlı içerikler üreten kanalları önerceğim. İşte bunlardan bazıları;
1-) Emre Durmuş' sizlere şiddetle öneriyorum. Bu arkadaş bir gezgin ve Afrika macerası ile başladı Youtube kariyerine sonrasında Asya'ya doğru açıldı derken çok iyi işlere imza atarak adeta dünyayı getirdi gözlerimizin önüne. Mutlaka takip ediniz. Video stilini artık değiştirdi ülkelerin yemek kültürünü ve ekonomisini vs. anlatıyor. İyi seyirler.
Kanalı Ziyaret Et:
Emre Durmuş
2014 yılından beri dünyayı gezmeye çalışıyorum. Bu yola nasıl çıktığımı, deneyimlerimi ve maceralarımı seyahat blogumda anlatıyorum. Şimdi de youtube kanalım...
www.youtube.com
2. ViBio kanalı ise eleştiri içerikli videolar üretiyor. Bunun yanı sıra gündemden bir çok şeye rastlamak mümkün. Onun dışında bir çok merak edilen isim kimdir? Ne değildir bunun hakkında da bilgiler veriyor. Alanlarında kesinlikle en iyisi bunlar.ç
Kanalı Ziyaret Et:
ViBio
Ünlüler, oyunlar, diziler. Hepsi hakkında acılı gerçekler. Sansür mansür yok, bam bam. Reklam ve işbirlikleri için:[email protected]
www.youtube.com
3. Halk Ekranı kanalı ise gündeme dair siyasi, ekonomik vs. olayları toplumun içerisine karışarak herkesin görüşlerini alan ve işini çok iyi yapan bir kanal. Kanal muhabiri kız ise gerçekten çok sempatik. Takip ederek gündeme dair insanların fikirleri hakkında bilgi alabilirsiniz.
Kanalı Ziyaret Et: Halk Ekranı
4. İlave Tv içeriği Halk Ekranı kanalı ile tamamen aynı halkın nabzını tutuyorlar. Mutlaka takibe alın. İnsanların asgari ücrete tepkisi, gelecek Türkiye'den beklentileri vs. herşey hakkında insaların tepkilerini görebilirsiniz.
Kanalı Ziyaret Et:
İlave Tv
Türkiye'de sorulamayan soruları soran halkın görüşlerini size aktaran kanalımıza hoşgeldiniz! -Sokak Röportajları -Eğlenceli Sohbetler -Gündem Olan Konular -...
www.youtube.com
5. The Boss çok iyi eğlenceli içerikler üretiyor ve kurguya dair hiç birşey yok. Gerçekten işini çok iyi yapan bir Youtuber başarılarının devamını dilerim kesintisiz izliyorum ve çok eğleniyorum.
Kanalı Ziyaret Et:
The Boss
The Post kanalının kurucularından yepyeni bir kanal! Yeni The Boss kanalında çılgın, eğlenceli, cezalı ve aksiyonlu videolar göreceksiniz. Aynı zamanda Şaka ...
www.youtube.com