bence bunlar belli basli musterilerden yuksek miktar yatirim aliyolar akbank iş bankasi gibi Atmlerde surekli calisanlari mevcut geziyolar Atm yakinlarinda
ziraat bunlara uzak kaciyor. araba ile gidiyolarsa masrafi çok trafigi var falan
bunlarda en iyisi biz belli basli bankalardan yatirim alalim. ziraat guncellemede diyelim musteriye . Hayir yani bu sonucta
QR kod neyin guncellemesi ? Atm den foto cekip atacan. Atm arizalidir falan baska atm de konaklicaklar o zman bu iş boyle. bakin ben buyuk yatirimci degilim. 50 -100 arasi atiorum sitelere. ama bu para o
site icin cekirdek parasida olsa benle ilgilenmk zorundalar. ben milosbeti sevdim ama 2 gundur 4 ayri siteye para attim kasa sifirladim sebebi ise MILOSbete atamadim moral kalmadi. diger sitelere alisamadim. Milosbet - istemeden de olsa - beni magdur ediyor. Bu işe bir an once çozum bulmalilar. Ya da bir duyuru yapip Ziraat kabul edilmiyor artik desinler. Gecenin saat 2 sinde bekliyorum o kadar adam geliyor Atm guncellemede atm bozuk olmaz byle.
Ve dikkatimi çeken olay ş ONCE MIKTAR SORMAYA BAŞLADILAR. oysaki qr kodda miktar bilmelerine gerek yok ki ! atm de onaya basip kim ne yatidiysa cekiyolar. bence Milosbet miktari begenmiyor ziraata gitmeyle ugraşmiyor 2 × 2 = 4 ben buna inanirim