- Bi Yaşı
- 7 Yıl 4 Ay 9 Gün
- Takımın
- galatasaray
Bana ödeme falan yapmadiniz halen birde utanmadan yalan söylüyorsunuz. Ben odeme almış olsaydım burda bunu yapmazdim bunu burda herkes bilir. Sabahtan beri gorsel mi ayarlamaya çalıştınız iyi olmuş elinize sağlık çok güzel hazırlamışsınız. 1.5 gün aksilik oldu demissiniz ayın 12 sinden 12 si dahil olmak üzere 1.5 gün mü oluyor 4 gün mü oluyor iyi hesaplayınız. Canlı destege bağlanmadı demissiniz ben desteğe baglandim sabah erken saatlerde o çakal Mithat bağlandı hatta dedim ki bundan sonra sizden odeme falan beklemiyorum ama sizlere yapacağımi görürsünüz diye. Bana odeme yaptık deyince cinlerim tepeme geldi ve agzima geleni o zaman saymaya başladım. Burda biraz durust olun tamam mı kendi pisliğinizi bize atmayin. Ben ödeme falan alsaydim eğer burda bunu yapmazdim bunu herkeste bilir. Yapı kredi hesabınıza odeme yapıldı dedi Mithat size son geçmişi ve bakiyemi paylaştım herhangi birşey görebildiniz mi. ?? Şimdi tekrar söylüyorum siz bu piyasada milleti dolandirmak için kurulmussunuz ama göreceksiniz daha bi başlangıç