hilmialex
FENERBAHÇE
- Bi Yaşı
- 7 Yıl 1 Ay 7 Gün
- Takımın
- fenerbahce
Hocam benim de söyleyeceklerim biraz utkunun dediklerine benzeyecek belki ama söylemek istiyorum yine de, ben öncelikle kendi adıma foruma yararlı olmaya çalışıyorum ki bunu sizler de görüyorsunuz diğer yandan tabii ki para puan sisteminden kazanç sağlamaya çalışıyorum sonuçta bu sistem biz foruma faydalı olurken ödeme alalım diye var yanlışsam düzeltin. Uyarılarınizin çoğu mantıklı aslında her maç tahmini için ayrı ayrı konu açılması forumu kullanırken bizi de zorluyor 10 tane konuya girip mesaj okuyacağıma 1 tane konuya girer okurum tahminlerin hepsini, uyarıları kendi üzerime alındığım için demiyorum sakın yanlış anlaşılmasın zaten gören biliyor yazdığım mesajları adminler ve kullanıcı arkadaşlarım dahil. Fakat burda utkunun da dediği gibi kontrollerden dolayı çok fazla kişi sistemden çıkmak isteyecektir ilerde haksızlık olduğunu düşünenler de olacaktır he tabiki siz mesaj kasmak için abartanları evet, haklısın, tebrikler, teşekkürler vs gibi mesaj atanları uyarirsiniz böyle kullanıcıları zaten görüyorsunuz ve ona göre önlem alırsınız ama burda sürekli sistemi kullanan arkadaşların her mesajının faydalı içerik olması imkansız önemli olan kötü niyet olmadan mesaj atmak yani ben mesaj kasayim nolursa olsun yazayım birşeyler diye düşünmemek bence benim görüşlerim böyle, ben elimden geldiği kadar dikkat ediyorum tabii ama benim de illaki oluyor gereksiz mesajlarım bir konu görüyoruz mesela cevap vermek birşeyler yazmak istiyoruz ama sonra bakınca ben bunu niye yazdım ki şimdi olabiliyor toparlamak gerekirse utkuya katılıyorum sizin uyarılarınizin doğru olduğunu kesinlikle söylüyorum fakat mesajları inceleme konusunda çok katı olunursa bunun sisteme zarar vereceğini düşünüyorum.