Sevgili Arkadaşlar forum adminleri ve moderatör leri olarak sizlere elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyoruz forum olarak yaptığımız etkinlikler de ödül Kazanan arkadaşların ödüllerini en hızlı şekilde gönderiyoruz örnek olarak geçen yaptığım etkinlikde ödül Kazanan Arkadaşlar bana papara numaralarını ilettikten 5 dakika sonra ödülleri gönderildi konulara bakabilirsiniz eğer bir arkadaşımız beni yalanlarsa size söz veriyorum bu foruma adım atmam sizleri mağdur ettim diye ama Bazı arkadaşlarımız ısrarla anlamak istemiyor büro etkinliklerine katılıp ödül kazandıklarında daha maç biteli 5 dakika olmadan özelden yazmaya başlıyor herkese cevap vermeye çalışıyoruz ama takdir ederseniz bizim hayatımız sadece bu forumdan ibaret değil bizlerinde özel işleri oluyor evli çocuk sahibi insanlarız buna ragmen en hızlı şekilde kontrolleri yapıp listeyi büroya iletiyoruz büro da bonuslarınızı yüklüyor biz listeyi veriyoruz büro yüklüyor büro sahipleri biz değiliz kaldı ki @Speed arkadaşımız açtıgı etkinliklerde kuralları açık bir şekilde yazıyor ama okumadan Tahmin yapılınca kural ihlali yapılıyor ve hakkını talep etmemeniz gerekirken bizleri suçluyorsunuz kimse yanlış anlamasın lütfen eğer bekliyecek zamanınız yoksa etkinliklere katılmayın yada kazandığınız zaman lütfen biraz sabırlı olun anlayışınız için teşekkür ederim herkese güzel bir pazar günü geçirmenizi dilerim.