hilmialex
FENERBAHÇE
- Bi Yaşı
- 7 Yıl 1 Ay 25 Gün
- Takımın
- fenerbahce
Utku arkadaşım benim ne demek istediğimi anlıyor. Arda denen şahıs o parayı göz göre göre yedi ben hayatta kimseyi suçlamam ama dediğim gibi ziraat bankasında herşey anlık doğruluğundan emin olduğum için konuşuyorum ki zaten yeni bir panele gitmişler artık canlı desteğe verilmiyor kodlar. Dün 140 tl yatırdım 70 tlde bonus verdiler sözde mağduriyetim için onuda kaybettim ve beni her dakika arayan ırmak hanım bana normal sms gönderiyor bir daha cep bankda sorun olursa sorumluluk kabul etmeyeceğiz üyeliğinizi acılmamak üzere kapatacağız diye arayamıyor bile işe bak. Bende buradan kendilerine sesleniyorum senin elemanın paramı çalacak sen beni üyelik ile tehdit edeceksin şu dakika kapatabilirsiniz üyeliğimi 1 tl dahi yatırımda bulunmayacağım.
Aynen utku gibi ben de anlıyorum seni zamanında foruma ilk sponsor olduklarından itibaren utku ve ben devamlı milosbetten oynardık çok kaybettik fakat cekimlerimiz de oldu neyse sonuç olarak senin haklı olduğunu anlıyorum ben hocam milosbet çok değişti kesinlikle ilk baştaki çizgilerinde degiller, ben para yatiracagim zaman direkt milosbete atardım ama artık uğramıyorum bile, artan şikayetler ve yenilenen komik promosyonlar bu kararı almamda etkili oldu