hilmialex
FENERBAHÇE
- Bi Yaşı
- 7 Yıl 1 Ay 25 Gün
- Takımın
- fenerbahce
Ben şuanda milosbette ve başka bir sitede oynuyorum . Milosbetten beklentim burada yatıırmcınız bir hayli fazla . Etkinlik yarışma vs. uğraşmayın ne bürolar var kardeşim 30,000 kişiye 10 nakit 20 nakit veriyor 100 yap çek diyor sizde bizlere verin. Zormu şurada sadece yatırım yapmış 20 uyenıze bonus vermek ? gerekli finansınız vardır . Yöneticileriniz bonus departmanınız ilgilensin bu konularla artık .Kmisi çıkıyor skor kart korner ilk gol 4 tahmını aynı anda bil 10 lira al bu gibi şeyler yapmayalım lütfen . Böyle yapacaksanız 3 kuruş atıyoruz zaten onuda atmayacam . Foruma özel bişeyler gelsin ama skor yarışması falansa ben karşıyım şahsi fikrim gına geldi artık .
Örnek : Sitemize 5 yada 10 üzeri yatırım yapan üyelerimize bugunkü yatıırmlarına 10 değil 20 nakit ekliyoruz gibi . Ya da sitemizde aktif olanlara 10 tl bonus gibi .
Biraz yaratııc olun müşteri böyle çekiliR. En azından ben böyle sitelere yatırım yapıyorum.
Milosbet destek ilgilidir bence mutlaka dikkate alırlar tavsiyeni ve ben de milosbete sürekli yatırım yapan birisi olarak çok memnun kalırım bu gibi ufak jestler sonucunda