- Bi Yaşı
- 7 Yıl 4 Ay 11 Gün
- Takımın
- galatasaray
Arkadaşlar belli ki çoğunuz daha yaşamamışsınız böyle bi problem.Küçük paralarla her site güvenilirdir.Büyük paralarla oynamaya başladığınız zaman göreceksiniz aradaki farkı.Bir hafta içinde 10 bin üstü 3-4 defa çekim yapın mesela, çoğu güvenilir site öder ama bu parayı ödemek istemeyecek siteler de var ve bu siteler sizler aynen bu şekilde düşündüğünüz için binlerce insanın parası gitti mağdur oldu.Ben size burda 9 yıllık tecrübemi aktarıyorum, ihtimallerden bahsetmiyorum.O lisans firmaları sayesinde kaç defa hesabım kapanan sitelerden paramı aldım.Umarım yaşamazsınız ama ilerde bi gün problem yaşar da "gereksiz" gördüğünüz lisans firmaları tek çareniz olduğunda benimle iletişime geçebilirsiniz, ben seve seve yardımcı olurum size.İhtimallerden ziyade yaşanmışlıklar üzerinden konuşmanızı da tavsiye ederim,Dediklerimi yanlış anlamayın lütfen, ben sizleri düşünmesem böyle bir paylaşım zaten yapmam, umrumda da olmazdı ama etrafta parasının peşinde perişan olan bi sürü insan var, ne kadar az insan mağdur olursa ben o kadar çok sevinirim.Saygılarımla