Adamlar 280 TL Ödememek için öyle dönekce sözler söylüyorlar ki. Önce skype den Alican denen lavuk ile konuştum. Dedi ki eylül ayında 10 üyeniz yok komisyonunuzu çekemezsiniz tamam neyse daha sonra sordum ki ekim ayı komisyonumu çekmek istiyorum 14 üyem var çekebilir miyim dedim tabiki ayın 1 inde çekebilirsiniz dedi. Neyse ayın 1 oldu Alican denen şerefsiz benim çekim talebimin ardından Skype den bir çevrim dışı oldu ayın 1 inde şuan hala çevrim dışı ve mesajlarıma cevap dahi yazamıyor. Daha Sonra bende canlı desteklerine bağlandım ödemeler1 ile 5 i arasında yapılıyor diyerek beni geçiştirdiler. Neyse 5 i de geçti bugün bağlandım bana dedikleri 10 tane aktif üyeniz yok paranızı aktaramayız. Lan it herif sizin elemanınız alican bana ekim ayı için çekim yapabileceğimi söyledi diyorum. Adam kurallarımız belli 10 tane aktif üyeniz olması gerekiyor diyor. İşte buna bildiğin şerefsizlik döneklik denir. Adamlar 280 TL için yapmadıkları kıvraklık yok. Bu site 280 TL lik bir sitedir aman aman uzak durun. Hatta komisyonlarımın ekran görüntsü ve skype görüntülerini de burada paylaşacağım.
Üyeliği olanlar Sildirsin bu şerefsizlere para kazandırmayın. 280 TL lik adam bunlar.
Üyeliği olanlar Sildirsin bu şerefsizlere para kazandırmayın. 280 TL lik adam bunlar.