sezerstone
GalataSaray
- Bi Yaşı
- 8 Yıl 4 Ay 18 Gün
- Takımın
- galatasaray
Merhaba arkadaşlar 11.09.2017 19:25 itibari ile o zamanki alan adı grandbetting34.com olan ve 2015 senesinden beri toplamda 50 binden fazla yatırım yaptığım siteye canlı desteklerine bağlanıp hesap numaralarını aldıktan sonra bankamatık uzerınden 70 tl yatırıp yaptım yapı krediden. Yapı krediyi kull*****nız varsa bılırler bazı atmlerınde bılgı fısı vermez. Para yatırdıktan sonra mobıldım aynı adres uzerınden gırıs yapmaya calıstım sayfa bulunamadı dedı meğerse adres degısıklıgı olmuş akşam vardıyasında ıse gıttıgım ıcın ustune dusmedım ve bugun ogleden sonra twitter adreslerınden yenı adreslerının grandbetting35.com oldugunu gordum. Giriş yapıp para yatırma formu doldurdum ancak red yedi. Söylediklerine göre hesap numaralarını değiştirmişler ve dün akşam bana verdikleri hesaba erişim sağlayamıyorlarmış bu sebepten benden dekont istiyorlar. Kendilerine kartsız ıslem yaptığımı bılgı fısının verılmedıgını kaynaklanan sorunun kendılernden oldugunu soylememe rağmen paramın ustune yattılar ve parayı hesabıma gecmıyorlar. ben onlardan hesap bılgılerını alır almaz yatırdım eğer bir hesabı pasıf duruma getırıyorsanız kım ne yatırmıs ne kadar yatırmıs bı dokum cıkartırsınız zor birşey degıl. Bır anda hesap degıstırıyorsunuz sorumlulugunuda bızım ustumuze atıyorsunuz. Normalde dekont ıle calısmıyoruz dıyorlar benden bunun ıcın dekont ıstıyoruz dıyorlar. Dekonta ne gerek var aç hesabını işlemimi kontrol et diyorum onada yok diyorlar. Canlı destek desen ilgilenmiyor mail atıyrum yine aynı şeyi diyorlar. Parayı alırken herşey iyi güzel hoş ama müşteriye yardım söz konusu oldu mu sıfırlar. Ona göre hareket etmenizi öneririm.