Messi
Super Mod
- Bi Yaşı
- 7 Yıl 9 Ay 18 Gün
- Takımın
- turkiye
Genel performansı, iç saha başarısı ve sahaya çıkacak ilk 11 düşünüldüğünde Galatasaray maçın favorisi olarak görülüyor. Ancak Fenerbahçe’nin daha önceki birçok derbide çok zor şartlarda olmasına rağmen iyi sonuçlar alabildiğini biliyoruz. Bu derbide de en az sahadaki futbol kadar oyuncuların ve teknik ekiplerin psikolojisinin sonuca etki edeceğini düşünüyorum. Fenerbahçe’de en çok eleştirilen bir futbolcu gol atabilir veya henüz kendini tam gösteremeyen Soldado, Andre Ayew gibi isimlerin skor üreteceği bir karşılaşma olabilir. Bu açıdan mücadeleye kadrodan çok camiaların psikolojileriyle bakmak gerektiğini düşünüyorum. Fenerbahçe’de kaos hakim, Cocu gönderildi yerine şimdilik yardımcısı Erwin Koeman ile yola devam ediliyor. Başkan Ali Koç’a eleştiriler arttı. Tam da bir derbi galibiyetiyle nefes alma motivasyonunda olacaklar. Galatasaray ise ligde son 2 maçta 5 puan kaybetti ve telafiyi derbide arayacak. Konuk ekibin daha yüksek motivasyonla başlayacağını düşünüyorum ama Galatasaray taraftar desteği ve Fatih Terim’in müdahalesiyle toparlanacaktır. 90 dakikadan iki takımın da büyük yıkıma uğramayacağı tek sonuç olan beraberliğin çıkma ihtimali yüksek.
Tahmin : Ms X Skor 1-1 Oran BetPipo sitesinden alındı
BETPİPO ÜYE OLMAK İCİN TIKLAYINIZ.
Tahmin : Ms X Skor 1-1 Oran BetPipo sitesinden alındı
BETPİPO ÜYE OLMAK İCİN TIKLAYINIZ.