Eğer yazdıklarıma cevap verilecekse ben size bir kac açıklama yapayım bu konularda haksizsiniz demiyorum sadece insanların forumda çok aktif olmamasının nedenlerinden bir kaç tanesi bunlar
1- Forumda yapılan etkinliklerde hepsinde önceden yatırım ve son işlem freebet olmaması isteniyor bu da insanların katilmamasina neden oluyor
(Hocam buna katılmıyorum etkinkinlikler sürekli bedava olursa hem bürolar hem forum hayır kurumu adını alır )
2-Forumda kimse etkinlik açamıyor sizden habersiz açamıyor örnek olarak foruma üye etkinlikleri diye sadece herkesin kazanan kuponlarina etkinlik açabileceği alan olabilir
( Adam 10 kişiye 10 tl dağıtacam diyor kuponu tutuyor ortadan kayboluyor ve yüzlerce üye bize sövüyor siz izin verdiniz konu açmasına kontrol etmedniz diye )
3-Herkesin en küçük bir hatasında azar işittiğini görüyoruz burası forumsa herkes düşüncelerini dile getirebilir üç defa uyarılır güzel bı dille sonra ban atılır
( Azarladığımız ve ya haksız yere bir kullanıcya bir şey dediğimizi ispatlar mısnız?
4-Eskisi gibi hiçbir sponsor siteniz yatirimsiz
deneme bonusu vermiyor bu insanları sizin sitenin yanında olduğunuzu düşündürebilir
( Deneme bnusu siteyi denemek için vardır hocam buna bazı üyeler geçim kaynagı olarak bakıyor biz buna karşıyız böylesini kimseye faydası yok)
@keySTone Yorumun ve forum analizin için teşekkürler ama lütfen empati kuralım herşeyin bir işleyişi vardır.