Sayın admin sözüm size değil diyeceğim ama yönetici olarak yine top sizin tabi. Iş sadece para kazandırma yöntemi olmamalı ve gördüğünüz üzere birilerinin paylaştığı şeyler birilerini rahatsız ederek forumu bırakıyor. Forumun çok güzel ondan şüphem yok. Fakat aynı zamanda dostluğunda bir arada tutulması gerekir. Tabi bu benim fikrim kimse benim fikrime katılmakla mükellef değil. Amacınızın para veya kazançtan çok bu forumun içinde birlik beraberliğinde ön planda olması gerekir.
O kişi daha düne kadar kardeşim takipçinim böyle devam et diyordu. Şimdi beni çekemediği için böyle bir ortam yarattı. Burada biri çıkıp benden iyi iş yaptığını söylesin burayı terk ederim. Zaten para puan sistemi bittikten sonra o arkadaş foruma dahi nadir girip paylaşım yapıyordu. O yokken biz vardık burada. Birlik beraberlik olması için önce karşındaki adamın karakterli olması gerek. Kaliteye saygı duymayı öğrenmesi gerek. Tek kişinin boş beleş şikayetine bakarak birlik beraberlik olmadığını yorumlayamazsın bence.. Para yoksa o şahıslar gibi birlik beraberliğin olmaması normal. Çünkü onlar paranın esiri. Ben buradan aldığım para hiçbir şey zaten daha fazla kazanıyorum editörlük yaparak. Adminler hakkım olanı her daim verdiler. Verdiler çünkü ben kaliteyi sunuyorum.