- Şikayet Site Adresi
- Betticket110.com
- Şikayet Hakkında Açıklama
- sahtekar
- Mağduriyet Görseliniz
-
Betticket sitesine bundan 2 2.5 ay önce üye oldum 3k yatırım yaptım kaybettim discountum ile blastta toplam 6200tl lik bir kazanç sağladım çekim verdim hesabımı kilitleyip incelemeye aldılar max süre 24-72 saat dediler bütün belgeleri attım 3 günü geçin 10 15 gün oldu hiçbir geri dönüş alamadım sponsor olduğu forumlara yazdım hepsinden engellendim aradan dediğim gibi bir 15 gün geçti yazdım hep mail ile dönüş yapılacak diyorlardı çekiminiz ödenmiştir dediler müşteri temsilcisi ile whatsapptan iletişime geçtim müşteri temsilcisi bana çekimimin 3 farklı hesaba 2k 2k 2k olarak ödendiğini söyledi ve hesap güvenliğinin benim sorumluluğum olduğunu söyledi bende normalde hesap sahibinden başkasının adına çekim ödenmez siz benim çekimimi 3 farklı kişiye 3 parça halinde nasıl ödüyorsunuz bu konuda ne söyleyeceksiniz dediğimde ise beni engelled hala yazıyorum hala mail atın diyorlar mail atıyorum hiçbir dönüş sağlamıyorlar bu sahtekar siteden oynamayın 1-2k gibi ufak ödemeleri yapıyor ama meblağ büyüdükçe gerçekten çirkinleşiyorlar konu hakkında görüşecek tek bir insan bulamıyorum.
null