- Şikayet Site Adresi
- betcio
- Şikayet Hakkında Açıklama
-
Twitter admini kimsenin parasini odemedigi halde konudan bi haber yalan yanlis aciklama yapiyor.
Buro el degistirmis,Eski etkinliklerin iceriginden haberleri yok.
- Mağduriyet Görseliniz
-
Selam arkadaşlar,
Betcio sitesi yaklasik 5 -6 ay once baslattigi BETCIO VIDEO etkinliginde...
Videonu cek at yayinlayalim 1 ciye 1500 2 ciye kol saati tarzi bir yarisma baslatti.
Bende katildim, Forumlarda destek istedik paylasim yaptik vesaire.
Eski twitter hesaplari kapandi etiketler paylasimlar rt ler vs hep oradaydi.
Video mail yoluyla iletiliyordu ilettik.
En cok begeni alan kazaniyor....
Velhasil benim videom 1 sirada.
Uzun zaman gecmesine ragmen ne bir tanitim ne bir reklam ne bir duyuru yapilmadi etkinlikle alakali.
Son 1 aydir defalarca sordum watsaptan canli destekten instadan tiwitterden.
Ve en son 2 gun once aldigim cevap, BIZ YARISMAYI BITIRDIK ODULE HAK SAHIBI OLANLARA PARALARINI ODEDIK (HATTA SIZE DE 1400 TL ODEDIK) demezler mi.
Ne odemesi kardesim nerde ilan ettiniz kime odediniz dedim
Twitterdan ilan ettik isterseniz ss atalim dediler.
(Yok oyle bi paylasim ilan veya odeme.)
CALL CENTER EKIBI BU SEKILDE BILGI ALMIS VE BANA BOYLE BILGI VERDI WATSAP ARAMASIYLA.
Finalde yanlis ben almadim ne bitirmesi olurmu ben takip ediyorum ben birinciyom ve bisey almadim yanlisiniz var falan filan 3 gundur konusuyoruz.
Bugun beni en sonunda admin aradi BEN DEDI EN YETKILI KISIYIM SANA DA BI BONUS TANIMLAYALIM VS VS
.
SONUC HESABINIZA 50 TL TANIMLADIK BOLSANS.
Tum konusmalari ss olarak aticam.
2 secenek var 1 cisi tum birimler tiwitter admini bilgisi dahilinde biz bilgi sahibi degiliz dedi durdu hep.
1 secenek twitter admini hirsiz ve paralara coktu odeme yaptik diye.
2 ciside ellerinde patladi yarisma.
YEMIN EDIYORUM ILGI ALAKA KONULARA HAKIMIYET VE CIDDIYET SIFIR.
BITANESI DE DIYEMEDIKI 100 VIDEO GELINCE BITIRCEKTIK VAZGECTIK IPTAL EDIYORUZ VS.
BENI ARAYAN ISMI EDIZ ADMIN MIS KENDISI EN YETKILI BENIM DIYOR. YA BIZ CIKAMADIK BU ISON ICINDEN SIZE ODEMENIZI YAPAMADIKMI YAHU DIYO.
YALAN USTUNE YALAN BI SITE.
TAKTIR SIZLERIN.
GÖRSELLER GELIYOR.......
null