Naise
Mod Yardımcısı
- Bi Yaşı
- 8 Yıl 6 Ay 6 Gün
- Takımın
- turkiye
Hocam beni bilirsin ben hicbirzaman yalan konuşmam istersen size tekrar dekontu gondereyim hocam dünkü ginbi şu ciksbet sitesine 5tl almak için üye olanlara tek kuponluk enaz 5tl lik denemelik oyun oynatiriyorlar tutarsa verdikleri bilgiler doğruysa yüzde 99 24saat içinde hesaba yatiriyorlar sorun şu hocam birden fazla üyelik oluşturuyorsun ben 4 defa üyelikten sonra kazandım 50tl yi hiç umudum yoktu hatta tc kimlik numaram bile doğru değildi doğru olan bi isim soyisim bide iban N umaraydi onun icin hiç umudum olmadığı halde hesabıma yatirdilar sonra bi 10üyelik daha ollusturdum ve canli destek bana bu hesaba yanlız bir defa deneme bonusundan cekim yapabilirsiniz ve sonrada finans bölümü benim tüm dokümanımi önüne serip hesaplarımi bloke ettiler. Suç bende çünkü hatalıydı bile yapmistim hak verdim ama lakin şunu diyeyim ben cektim 50tl hocam ve suanda yüzde 300luk bir bonus kampanyası varmis bilmiyorum ama ben olsam 100tl yatirir hesabımi 300e çekerim ilerdede göze batacak kadar cekim talebine 2000 3000 gibi rakamlar değilde 200 woo gibi rakamlarla cekim talebi verir rahatlıkla cekebilecegimi düşünüyorum kafanızı sisiriyorum ama benim düşüncem bu hocam....
dediğin gibi fazla hesap açmadan belki cekim yapabiliriz.