Banka blokesi savcilik karari ile yada masak,a karsi yurutmeyi durdurma ile kalkar kendiliginden acilmasini beklemeyin bizzat isi bilen bir avukatla gorustum
bugun alışveriş merkezindeki işb gittim.hesabımdaki tüm parayı çekmek istiyorum dedim.kadın hesabıma uzun uzun baktı.anlamaya calıstı.anlayamadı
bi adamı cagırdı oda baktı.sonra içeri gidip görüşme yaptı birileriyle.ardından dijital bankacılığınız ve bankamatik kartınız kapanmış, para cekimi içinde subenizle görüşün yazıyor dedi.evet 2 hafta önce şubemle görüştüm, dijital bankacılıgımın kapatıldıgını 1-2 güne incelemenin biteceğini söylediler ama 2 hafta oldu, hesabımda trilyonda yok nasıl bir incelemedir bu dedim.suan hesabım blokede mi diye sordum. hayır hesabınıza bloke konmamış ama para çekim sayfasında şubeyle görüşün yazıyor dedi.paraya bugun ihtiyacınız varmı diye sordu evet 2 haftadır param içerde bugun cekmem lazım dedim.ucu açık bir mesaj bırakmıslar ama ben sorumluluğu alıcam diyip tüm bakiyemi verdi.(belki düşülen notta başka bilgilerde vardı onları soylemedi) sağolsun insiyatif kullandı
yada vermek zorundaydı, belkide hesapta bloke yokken parayı vermemezlik yapamıyor banka bilemiyorum orasını.
zaten 2 hafta önce durumu ögrenmek için şubeye gittiğimde ilk başta sadece dijital bankacılıgın kapatıldıgını suan için açamadıklarını genel müdürlükten haber beklediklerini söylediler.tamam dedim hesabımdaki parayı çekebiliyormuyum diye sordugumda evet cekebilirsiniz gişeden demesine kalmadı 1 sn diyip telefon görüşmesi yaptı.hea, hua, o zaman, hmm, falan filan dedi telefonda
şimdilik para cekimi yapamazsınız ama bu genel bir güvenlik prosedürü büyük ihtimal hiçbir şey çıkmaz 1-2 güne hesabınızı açarlar diye bir parmak bal çalıp gönderdi beni.belkide o günde diretseydim alırdım parayı.
sanırım masakla falan alakası yok suanda benim durumun.umarım banka inceleme sonrası masak a devretmez.bankacılıktan anlayan arkadaslar bu durumu yorumlayabilirmi? ilk parayı vermediler, bloke yok, inceleme var, sonra parayı verdiler, ucu acık not vs
bide hesabı incelemedeyken parasını cekebilen varmı?
Yüksek miktar havale mi yaptın sen?
hızlı havale yapmıstım yüksek miktar ondan sonra kontrole takıldık heralde.