metin63000
FORUM ÜYESİ
- Bi Yaşı
- 5 Yıl 4 Ay 1 Gün
Ben yillardir uyeyim bu foruma sayin admin eski uyeligim bu konu yuzunden ban yedim bu konu icin burda degildim kusura bakmayinhocam 10 mesaj atıp 10 etiket yapmana gerek yok biz zaten senin durumunu biliyoruz konunda vardı herşey var yanı peş peşe taramana gerek yok burayı
forumada sadece bu nedenle üye olduunuda biliyoruz buna rağmen firmaya durumunu anlattık ısrar etmemiz yada bir başka şekilde konuşmamız yön vermiyor duruma. Onlar sana habr verecekler bizede bu deniliyor yanı bunu sürekli konu açıp mesaja boğarak etiket yaparak değişemeyiz. Bizde sen gibi çözüm bekleyebiliriz burada zaten ama sen olayları çarpıtım forumu öne sürüyosun bunu kesinlikle tekrarlamanı istemiyorum burada.
Sen zaten bu iş için buraya üye oldun ve yazıyosun kendini burada 3 senelik üye gibi gösterecek cümleler kurma 2 hafta önce geldin buraya ve işin halledildikten sonra bir sonraki sorununa kadar adım gibi eminim uğramayacaksın kaldıki bukadar zamanda farklı bir mesajın yok onca kullancııya bir yarar sağlamamışlıın yok sakın tekrar forumu öne sürerek yok sponsordu üye oldum bilmem ne gibi tarzda konuşma