- Bi Yaşı
- 7 Yıl 6 Ay 16 Gün
- Takımın
- fenerbahce
- Şikayet Site Adresi
- Atlasbet yatırımı hesabıma aktarmıyor
- Şikayet Hakkında Açıklama
-
Dün saat 20 : 30 da ATLASBET sitesine 200 Lira Btc yatırım talebi olusturdum sitenin yönlendirdiği adrese btc borsamın aldıgı 12 Lira transfer masrafını da ekleyerek 212 Lira lık bir Btc gönderimi yaptım . 1-2 saatlik bekleyişten sonra param Atlasbet hesabıma geçmeyince canlı desteğe baglandım . Destek yatırımın kendilerine ulaşmadıgını idda etti sonrasında kendisene Btc borsamdan tx kodu , btc yi gönderdiğim adres ve yatırım miktarını içeren ekran görüntüsü ilettim . Verilen cevapta 200 Lira talep verip 210 lık Btc gönderdiğim için transferin tamamlanmadıgını 210.08 Lira lık yeni Btc talebi vermem gerektiğini söyledi bu işlemden sonra paramın hesabıma aktarılacağını iletti . 1 saat lik bekleyişten sonra param hesabıma geçmeyince tekrar desteğe baglanıp durumu sordum bana '' Yatırım beklemede gözüküyor. Şu an için hesap askıya alınmış sabah 10 'da mail gönderilecektir işlemi hızlandırmaları adına Ö.... Bey '' ceavabı verildi .şuan itibariyle param hala hesabıma geçmedi canlı destek şimdi para göndermediğimi idda ediyor . Kısacası Atlasbet e para yatırdım fakat param ortada yok Btc gönderimini tx kodunu kendilerine iletmeme ragmen paraayı göndermedğimi idda ediyorlar Atlasbet sitesi güvenilmez oldugunu gösterdi bu siteden şikayetçiyim !
Ek olarak forumda ki destek dünden beri yazdıgım mesajlara cevap vermiyor
- Mağduriyet Görseliniz
-
null