bende hesap numarası istedim yatırırken hiçbir şey söylemediler parayı yatırdım. ki son paramdı. kaybetmeye başladım anapara çevrimi tamamlamdı ancak ben nasıl olsa kayıp bonusu var hiç olmazsa sigara param onunla çıkar niyetine oynamaya devam ettim. sonra tüm bakiye nba de bitti. kayıp bonusu için desteğe bağlandım risk birimi karar vermiş bonus alamayacakmışım. diyorumki yatırırken hesap numarası istedim niye söylemediniz bunu, diyorumki para yatır gel bizden oyna derken telefonda niye söylemediniz, diyorumki mail atabilirdiniz,
site içi mesaj atabilirdiniz, her zaman attığınız smslerden atabilirdiniz bende ona göre davranirdim ama yok canlı destek robot gibi sitenin istediği kişiye bonus verip vermeme özgürlüğü varmıs. ne âlâ memleket. sen yatırımı al hiçbir haber vermeden bakiye kaybedilip senden sadece onda biri kayıp olarak eklensin dediğinde risk biriminin kararıyla hakkım yokmuş. evet kurallara yazmışsınız haber vermeden promosyonu istediginiz kisiye vermeme özgürlüğü sizde. ben haksızım. kaybettiğim için haksızim. suistimal zaten hayatimda yapmadim onda degilimde sindiremiyorum kendime.
o robot canlı desteğe giydirdim diye tehdit içeren cümlelerimden dolayı birde siteden attilar.
bunlar güvenilirmi evet çoğu bürodansa piyasadaki en güvenilir yerlerden. yarin param olsa hesabımi kapatmasalardı depozit yaparmıydım evet bonus alamayacağımı bilsemde yapardım. çünkü param ordayken gözüm arkada kalmaz ama yapılan haksızlıga heleki son parayken içime sindiremiyorum giden bine değil alamadığım kayıp bonusuna daha fazla sinir olmuştum. kalıplaşmış ifadeler kullanıyorlar kendi parasıyla oynayam sıkıntı yasamaz ama ne yatırım nede kayıp nede insiyatif bonusuna bel bağlamayın bunlardan