tenisci0634
FORUM ÜYESİ
- Bi Yaşı
- 7 Yıl 1 Ay 13 Gün
Sohbet metniniz
A
admin <[email protected]>
1.12.2017 (Cum) 07:30
Kime:
Umut ([email protected]);
Evernote
Aşağıda çevrimiçi sohbetinizin bir kaydı yer almaktadır.
Genel bilgi
Sohbet başlama zamanı 01 Aralık 2017 Cuma 10:06:11 EST
Sohbet bitiş zamanı 01 Aralık 2017 Cuma 10:30:28 EST
Süre (fiili sohbet süresi) 00:24:17
Operatör Akın
Sohbet Metni
Bilgi: Güncel Site Adresimiz www.28artemisbet.com Olmuştur. Artemisbet Canlı Yardım Servisine Hoşgeldiniz. Size Nasıl Yardımcı Olabilirim?
Daha hızlı ve güvenli bir şekilde giriş yapmanız için chrome uzantısı eklendi.
Dosya Kurulumu için lütfen TIKLAYINIZ
Kurulum Video'sunu izlemek için lütfen TIKLAYINIZ
Bilgi: Şu anda Akın ile sohbet ediyorsunuz.
Akın: Merhaba Umut bey
Umut: Cuma bonusu talep ediyorum
Akın: İşleminizi Kontrol Ediyorum, Lütfen Bekleyiniz. Görüşleriniz bizim için önemlidir... Görüşmeniz sonlandıktan sonra sizlere sunulan hizmeti sağ üst köşedeki kapat butonuna tıklayarak oylamayı lütfen unutmayınız !
Akın: ARTEMİSBET'TEN HER CUMA 10 TL FREEBET! kampanyasından yararlanabilmeniz için Aktif bir üyeliğinizin olması ve daha once hesabınızda en az 1 yatırım yapmış olmanız gerekmektedir. Mevcut kurallar ve sartlar gereği hesabınıza free bet tanımlanamıyor.
Umut: Ama geçen hafta aldim
Akın: Promosyon bu hafta guncellendi efendim.
Umut: Ama sitenize hiç yatırım yapmayan arkadaşlarıma bugün verdiniz
Umut: Isım verebilirim isterseniz
Umut: Bana gelince mi promosyon guncellendi
Akın: https://28artemisbet.com/Promotions/TermsConditions/sports/10tlfreebet
Akın: Promosyon kurallarını inceuebilirsiniz efendim
Umut: Arkadaşlarımınsa sitenize hiç yatırımı yok ama onlara verdiniz
Umut: Vermiyorsanız üyeliğimi iptal etmek istiyorum ben size güvenip para falan yatirmam
Akın: Umut bey promosyon sartları yeni guncellendi ve suandan itibaren en az 1 yatırımı olan uyeler yararlanabilmektedir
Umut: Beyefendi sizin karşınızda aptal yok biraz önce bu hafta güncellendi diyordunuz tam ben bonus istediğim an mi güncellenmiyor ben dizi anladim
Akın: Umut bey bonus kurallarımızı inceleyebilirsiniz efendim
Umut: Lütfen üyeliğimi iptal edermisiniz mesaj falanda atmayın bana
Akın: Maalesef kurallar geregi yatırımınız olmadıgı icin free bet hakkınız bulunmamaktadır
Umut: Ayrıca verdiğiniz linkte cuma free betimin kuralları ile ilgili bişey yazmiyor
Umut: Hoşgeldin kayıp bonusu falan kuralları yaziyor
Akın: http://prntscr.com/hhrgts
Akın: İlk kural olarak yatırım sartı yazmaktadır efendim
Umut: Bu kural saat kaçta guncellendi
Akın: Umut bey siz suanda talep verdiginiz icin suanda ki kural gecerlidir
Umut: Tamam bu kural ne zaman güncellendi diyorum geçen hafta aldığıma göre 7 gün içerisinde bir günde güncellenmiştir ne zaman saat kacra
Umut: Lütfen biraz şeffaf olurmusunuz
Umut: Rica ediyorum
Akın: Bugun guncellendi Umut bey
Umut: Saat kacta
Akın: Ogleden sonra guncellendi Umut bey
Umut: Tamam işte öğleden sonra 1 mi 2 mi 3 mü kac
Umut: Saat maçtan sonra vermeseniz yatırımı olnayanlara
Akın: Umut bey saat 18:00 den itibaren yeni kuarl gecerlidir efendim
Umut: Bu kadar kendinizi aşağılamayın ayıptır şu an bu konuşmanın tüm kopyasını tüm formlara koyacağım uyeligiminde iptal olmasını istiyorum zaten bu metni okuyan kimsenin size üye olacağını sanmıyorum üye olanlarında para yarışacağını sanmıyorum bonusu vermemek için düştüğünüz hake bak büyük site bumu daha 10 lira çevrimli bonusu vermeyle korkuyor
Umut: Hemen ilgili birime üyeliğinin iptali için talimat vermenizi rica ediyorum
Akın: Umut bey size yardımcı olabilmek isterdim ama sadace kurallar dah,linde promosyonlardan yararlanabilirsiniz
Akın: Talep etmiş oldugunuz bonusun suanda yatırım sartı bulunmaktadır ve yatırım yaptıktan sonra free bet talep edebilirsiniz
Umut: Tamam beyefendi bonus falan istemiyorum zaten benim cebimde para var giderim birsürü site var birisine üye olup yatırırım sorun yok siz sadece üyeliğinin iptali için yardımcı olun yeter
Akın: Hesabınızı kapatmak isteği talebinde bulunmanız ardından, Hesabınıza 60 Gün boyunca giriş yapmadığınızda sistemsel ve otomatik olarak kapanacaktır. Tekrar hesabınızı açtırmak isterseniz bağlanıp bilgi vermeniz yeterlidir.
Umut: Ben aptal değilim saat 18 03 te baglaniyogum saat 18.00 d a güncellenir bak bak bak iyi iş valla ha
Akın: Umut bey maalesef size kural dısı bir ekleme olmayacaktır
Umut: Tamam kapatma talebinde bulunuyorum
Akın: Talebiniz alındı Umut bey
Umut: Hadi eyyvallah
Akın: Artemisbet.com'u Ziyaret Ettiğiniz İçin Teşekkür Ederiz,
A
admin <[email protected]>
1.12.2017 (Cum) 07:30
Kime:
Umut ([email protected]);
Evernote
Aşağıda çevrimiçi sohbetinizin bir kaydı yer almaktadır.
Genel bilgi
Sohbet başlama zamanı 01 Aralık 2017 Cuma 10:06:11 EST
Sohbet bitiş zamanı 01 Aralık 2017 Cuma 10:30:28 EST
Süre (fiili sohbet süresi) 00:24:17
Operatör Akın
Sohbet Metni
Bilgi: Güncel Site Adresimiz www.28artemisbet.com Olmuştur. Artemisbet Canlı Yardım Servisine Hoşgeldiniz. Size Nasıl Yardımcı Olabilirim?
Daha hızlı ve güvenli bir şekilde giriş yapmanız için chrome uzantısı eklendi.
Dosya Kurulumu için lütfen TIKLAYINIZ
Kurulum Video'sunu izlemek için lütfen TIKLAYINIZ
Bilgi: Şu anda Akın ile sohbet ediyorsunuz.
Akın: Merhaba Umut bey
Umut: Cuma bonusu talep ediyorum
Akın: İşleminizi Kontrol Ediyorum, Lütfen Bekleyiniz. Görüşleriniz bizim için önemlidir... Görüşmeniz sonlandıktan sonra sizlere sunulan hizmeti sağ üst köşedeki kapat butonuna tıklayarak oylamayı lütfen unutmayınız !
Akın: ARTEMİSBET'TEN HER CUMA 10 TL FREEBET! kampanyasından yararlanabilmeniz için Aktif bir üyeliğinizin olması ve daha once hesabınızda en az 1 yatırım yapmış olmanız gerekmektedir. Mevcut kurallar ve sartlar gereği hesabınıza free bet tanımlanamıyor.
Umut: Ama geçen hafta aldim
Akın: Promosyon bu hafta guncellendi efendim.
Umut: Ama sitenize hiç yatırım yapmayan arkadaşlarıma bugün verdiniz
Umut: Isım verebilirim isterseniz
Umut: Bana gelince mi promosyon guncellendi
Akın: Promosyon kurallarını inceuebilirsiniz efendim
Umut: Arkadaşlarımınsa sitenize hiç yatırımı yok ama onlara verdiniz
Umut: Vermiyorsanız üyeliğimi iptal etmek istiyorum ben size güvenip para falan yatirmam
Akın: Umut bey promosyon sartları yeni guncellendi ve suandan itibaren en az 1 yatırımı olan uyeler yararlanabilmektedir
Umut: Beyefendi sizin karşınızda aptal yok biraz önce bu hafta güncellendi diyordunuz tam ben bonus istediğim an mi güncellenmiyor ben dizi anladim
Akın: Umut bey bonus kurallarımızı inceleyebilirsiniz efendim
Umut: Lütfen üyeliğimi iptal edermisiniz mesaj falanda atmayın bana
Akın: Maalesef kurallar geregi yatırımınız olmadıgı icin free bet hakkınız bulunmamaktadır
Umut: Ayrıca verdiğiniz linkte cuma free betimin kuralları ile ilgili bişey yazmiyor
Umut: Hoşgeldin kayıp bonusu falan kuralları yaziyor
Akın: http://prntscr.com/hhrgts
Akın: İlk kural olarak yatırım sartı yazmaktadır efendim
Umut: Bu kural saat kaçta guncellendi
Akın: Umut bey siz suanda talep verdiginiz icin suanda ki kural gecerlidir
Umut: Tamam bu kural ne zaman güncellendi diyorum geçen hafta aldığıma göre 7 gün içerisinde bir günde güncellenmiştir ne zaman saat kacra
Umut: Lütfen biraz şeffaf olurmusunuz
Umut: Rica ediyorum
Akın: Bugun guncellendi Umut bey
Akın: Ogleden sonra guncellendi Umut bey
Umut: Tamam işte öğleden sonra 1 mi 2 mi 3 mü kac
Umut: Saat maçtan sonra vermeseniz yatırımı olnayanlara
Akın: Umut bey saat 18:00 den itibaren yeni kuarl gecerlidir efendim
Umut: Bu kadar kendinizi aşağılamayın ayıptır şu an bu konuşmanın tüm kopyasını tüm formlara koyacağım uyeligiminde iptal olmasını istiyorum zaten bu metni okuyan kimsenin size üye olacağını sanmıyorum üye olanlarında para yarışacağını sanmıyorum bonusu vermemek için düştüğünüz hake bak büyük site bumu daha 10 lira çevrimli bonusu vermeyle korkuyor
Umut: Hemen ilgili birime üyeliğinin iptali için talimat vermenizi rica ediyorum
Akın: Umut bey size yardımcı olabilmek isterdim ama sadace kurallar dah,linde promosyonlardan yararlanabilirsiniz
Akın: Talep etmiş oldugunuz bonusun suanda yatırım sartı bulunmaktadır ve yatırım yaptıktan sonra free bet talep edebilirsiniz
Umut: Tamam beyefendi bonus falan istemiyorum zaten benim cebimde para var giderim birsürü site var birisine üye olup yatırırım sorun yok siz sadece üyeliğinin iptali için yardımcı olun yeter
Akın: Hesabınızı kapatmak isteği talebinde bulunmanız ardından, Hesabınıza 60 Gün boyunca giriş yapmadığınızda sistemsel ve otomatik olarak kapanacaktır. Tekrar hesabınızı açtırmak isterseniz bağlanıp bilgi vermeniz yeterlidir.
Umut: Ben aptal değilim saat 18 03 te baglaniyogum saat 18.00 d a güncellenir bak bak bak iyi iş valla ha
Akın: Umut bey maalesef size kural dısı bir ekleme olmayacaktır
Umut: Tamam kapatma talebinde bulunuyorum
Akın: Talebiniz alındı Umut bey
Umut: Hadi eyyvallah
Akın: Artemisbet.com'u Ziyaret Ettiğiniz İçin Teşekkür Ederiz,