Arkadaşlar uzun süredir burada yoktum. Hala uzun süre yine aranızda olamayacağım. Böyle ara sıra vakit bulabilirsem maç paylaşımları yapmaya çalışacağım. Sizlerde aklınıza yatarsa değerlendirin. Hadi rastgele. Bol şanslar dilerim hepinize.
MEKSIKAvRUSYA
24 Haziran Cumartesi 18:00
Konfederasyon Kupası Gruplar A Grubu - 3. Hafta
Stadyum : Kazan Arena
Hakem : Fahad Al Mrdasi
İlk 2 maçlar sonucunda Meksika 1 galibiyet 1 beraberlik alarak 4 puanla 1. sırada yer alıyor. Rusya ise 2 maç sonucunda 1 galibiyet 1 de mağlubiyet alarak 3. sırada yer alıyor. Meksika , Portekiz ile 2-2 berabere kalırken ; Rusya ise Portekiz'e 1-0 mağlup olmaktan kurtulamadı. Meksika son oynadığı Yeni Zelanda karşılaşmasında oldukça zorlansa da kazanmayı başarmıştı. Bu maçın kafa kafaya gitmesini bekliyorum. Her iki takımında rakip fileleri sarsmasını beklerken bir yandan da dengenin bozulmayacağını düşünüyorum.
Tahmin : Karşılıklı Gol Olur
Oran : 1.58
MEKSIKAvRUSYA
24 Haziran Cumartesi 18:00
Konfederasyon Kupası Gruplar A Grubu - 3. Hafta
Stadyum : Kazan Arena
Hakem : Fahad Al Mrdasi
İlk 2 maçlar sonucunda Meksika 1 galibiyet 1 beraberlik alarak 4 puanla 1. sırada yer alıyor. Rusya ise 2 maç sonucunda 1 galibiyet 1 de mağlubiyet alarak 3. sırada yer alıyor. Meksika , Portekiz ile 2-2 berabere kalırken ; Rusya ise Portekiz'e 1-0 mağlup olmaktan kurtulamadı. Meksika son oynadığı Yeni Zelanda karşılaşmasında oldukça zorlansa da kazanmayı başarmıştı. Bu maçın kafa kafaya gitmesini bekliyorum. Her iki takımında rakip fileleri sarsmasını beklerken bir yandan da dengenin bozulmayacağını düşünüyorum.
Tahmin : Karşılıklı Gol Olur
Oran : 1.58