yucelper
GalataSaray
- Bi Yaşı
- 8 Yıl 6 Ay 19 Gün
- Takımın
- galatasaray
Merhaba arkadaşlar vforbet sahtekar bir sitedir.Zor şartlarda tamamladığım çevrimi para çekmeye gelince bakiyem direkmen sildiler haklarında soruşturma başlatıcam bu sitenin kapanması için herşeyi yapıcam bonus veripte insanları kandırmak adamlik değildir.Sitelerini denemek istedik üye olduk nasıl bir insan olduklarını beyan ettiler siz siz olun böyle sitelerden uzak durun birazdan fotoğrafları paylasicam
1]* Uluocak: Burda ben ma*ğdur Olmuyor muyum
[04:49:25]* Ceren: Gerekli açıkla*maların tümü uzun uzu*n sizlere yapıldı efe*ndım . Gerekli tüm ya*rdımı da sizlere yapt*ım . Bu durumda size *ne yazık ki yardimci olamayacağım ?
[04:49:30]* Ceren: Sizin için yar*dımcı olabileceğim fa*rklı bir konu var ise* memnuniyet duyarım ?
[04:49:44]* Uluocak: Başka bi yet*kiliyle
[04:49:48]* Uluocak: Görüşmek ist*iyorum
[04:49:56]* Uluocak: Ben hakkimi *yedirmem
[04:49:58]* Uluocak: Kimseye*
[04:50:05]* Uluocak: Gerekirse ma*hkemeye giderim
[04:50:16]* Uluocak: Böyle bi sac*malik görmedim
[04:50:29]* Uluocak: Siteniz hiç *hata yapımiyor
[04:50:37]* Uluocak: Herseyin sor*umlusu biziz
[04:50:44]* Uluocak: Böyle adalet*mi olur
[04:50:51]* Ceren: Yarın gün içer*isinde yetkılı birim *ile gorusebılırsınız *efendım
[04:50:54]* Ceren: Sizin için yar*dımcı olabileceğim fa*rklı bir konu var ise* memnuniyet duyarım ?
Gördüğünüz gibi hersey ortada böyle sitelerden uzak durun yarın ilk iş mahkemeye gitmek olucak böyle insanların emekleriyle oynayan şerefsiz yer yok bilinde sizde boşuna emek verip uğraş mayın istedim, kime güvenecegimizi şaşırdık allah böylelerinin belasını versin.
1]* Uluocak: Burda ben ma*ğdur Olmuyor muyum
[04:49:25]* Ceren: Gerekli açıkla*maların tümü uzun uzu*n sizlere yapıldı efe*ndım . Gerekli tüm ya*rdımı da sizlere yapt*ım . Bu durumda size *ne yazık ki yardimci olamayacağım ?
[04:49:30]* Ceren: Sizin için yar*dımcı olabileceğim fa*rklı bir konu var ise* memnuniyet duyarım ?
[04:49:44]* Uluocak: Başka bi yet*kiliyle
[04:49:48]* Uluocak: Görüşmek ist*iyorum
[04:49:56]* Uluocak: Ben hakkimi *yedirmem
[04:49:58]* Uluocak: Kimseye*
[04:50:05]* Uluocak: Gerekirse ma*hkemeye giderim
[04:50:16]* Uluocak: Böyle bi sac*malik görmedim
[04:50:29]* Uluocak: Siteniz hiç *hata yapımiyor
[04:50:37]* Uluocak: Herseyin sor*umlusu biziz
[04:50:44]* Uluocak: Böyle adalet*mi olur
[04:50:51]* Ceren: Yarın gün içer*isinde yetkılı birim *ile gorusebılırsınız *efendım
[04:50:54]* Ceren: Sizin için yar*dımcı olabileceğim fa*rklı bir konu var ise* memnuniyet duyarım ?
Gördüğünüz gibi hersey ortada böyle sitelerden uzak durun yarın ilk iş mahkemeye gitmek olucak böyle insanların emekleriyle oynayan şerefsiz yer yok bilinde sizde boşuna emek verip uğraş mayın istedim, kime güvenecegimizi şaşırdık allah böylelerinin belasını versin.