- Bi Yaşı
- 8 Yıl 1 Ay 27 Gün
- Takımın
- galatasaray
Biri holiganbet biri zorobet olmak üzere 2dir kandırıyorlar... Örneğin Galatasaray-fenerbahce ben Galatasaray kazanır dedim ev sahibi Galatasaray aldım kuponu Galatasaray kazandı bı bakıyorum kaybetmiş nedeni ise sitede Fenerbahçe- Galatasaray yazıyor olması yani sitede Galatasaray kazanır dedim haliyle sonuç 1_0_2 üçlü ihtimal 2. Takım kazandı bende 2 dedim ama ev sahibi Galatasaray olduğu için kaybettim gösteriliyor ben maç sonucu 1 desemde kaybediyorum bu durumda müdahale etmezler çünkü onlarda ev sahibi Fenerbahçe..... ben NBA maçı daha başlamadan 1.ceyrek 42.5 üst dedim 56 sayı attılar kupon tuttu maç bitti tutan kupon iptal edildi nedeni ise ev sahibi deplasman yerleri yanlış bu beni bağlamaz zaten ben alt üst oynadım kimin ev sahibi olduğunun önemi varmı bence yok ama kazandım diye kupon iptal 42.5 alt olsa kuponu iptal edip paramı geri verirler mi tabiki hayır o yüzden buna dikkat edin sitelerin oyununa gelmeyin....... görüntüsü ektedir ben phone kazanır dedim 122-120 phone kazandı ama kupon yattı