hakan2755
FORUM ÜYESİ
- Bi Yaşı
- 7 Yıl 4 Ay 20 Gün
- Takımın
- gaziantep
Karşıyaka Uşak deplasmanında kazanarak bu sezonki ilk deplasman galibiyetini aldı ve ligdeki galibiyet sayısını da 3e yükseltti. Sıkıntılı bölgenin bir küçük adım yukarısına attı kendini ufacık. Beşiktaş ise G.Saray karşısında zorlansa da maçı kazanmayı başardı ve üst üste 8. galibiyetine uzandı ligde. Sezonun başında Giresun ve Tofaş yenilgileriyle sarsıldıktan sonra 8/8 yaptılar. Avrupada da oldukça başarılı ilerliyorlar. Ufuk Sarıca şampiyonluk yaşadığı, kupalar kazandığı Karşıyakaya karşı Beşiktaşla sahada olacak.
Bence zor maç olacak, ama bir o kadar da keyifli olacak. Beşiktaşın savunması çok ön plana çıkıyor maçlarda, hatta savunma yapamadığında epey de bir zorlanıyor ama Karşıyakada o atmosferle sakin ve durağan bir maç oynanacağını da düşünmüyorum şahsen. Zaten Karşıyaka oyuncuların bireysel performanslarına bel bağlamış bir takım ve bence bu detaylar maçı açılan sınırın üstüne çıkacak bir skora doğru sürükler.
157,5 üst 1,87 bol şans.
Bence zor maç olacak, ama bir o kadar da keyifli olacak. Beşiktaşın savunması çok ön plana çıkıyor maçlarda, hatta savunma yapamadığında epey de bir zorlanıyor ama Karşıyakada o atmosferle sakin ve durağan bir maç oynanacağını da düşünmüyorum şahsen. Zaten Karşıyaka oyuncuların bireysel performanslarına bel bağlamış bir takım ve bence bu detaylar maçı açılan sınırın üstüne çıkacak bir skora doğru sürükler.
157,5 üst 1,87 bol şans.