Uzun zamandır maç tahmini paylaşımı yapmamıştım. İçimden geldi ve Nantes - PSG maçının güzel bir analiz ve tahminini paylaşmak istedim.
Bildiğiniz üzere Paris S. Germain, Lig 1'e resmen senelerdir damga vuruyor. Bu sene de oldukça iyi işler yapıyorlar. Önüne gelen takıma 3-5 atıp geçiyorlar. PSG, son 8 lig maçında 27 gol atarak harikalar yatıyor ve Bu 8 maçın 7 tanesini kazanırken sadece Monaco ile 3-3 kalarak bir maçta beraberlik ile yetinmek zorunda kaldı. Neymar, Di Maria, Mbapbe gibi hızlı ve kaliteli oyuncuları ile sonuca çok hızlı gidebiliyorlar. Buna ek olarak M. İcardi gibi harika bir forvetleri var.. Ligde 22 maç sonunda 55 puan topladılar. Bu maçlarında 18 galibiyet 1 beraberlik 3 yenilgi aldılar. Toplamda 57 gol atıp sadece 14gol yediler. Bu sayede ligde lider durumdalar.
Nantes takımına gelecek olursak onlarda 22 maç sonunda 10 galibiyet 2 beraberlik 10 mağlubiyet aldılar. Toplamda 21 gol atıp 22 gol yediler. Ligde oynadıkları son 4 maçta ise 3 yenilgi alırken sadece 1 maçtan galip ayrıldılar.
Daha önce iki takım 91 defa karşılaşmış fakat bize bu kadarı lazım değil elbette. Aralarındaki son 5 maça baktığımızda 4 maçı PSG kazanırken Nantes ise 1 defa galibiyetle sahadan ayrılmıştır. Bu maçların 2 tanesi 2,5 üst biterken 3 tanesi ise 2,5 alt sonuçlanmıştır.
PSG takımında T. Silva ile J.Bernat sakat durumdayken Nantes takımında ise sakat bulunmuyor.
Tahminime gelecek olursak ben bu maçta en az 4 gol bekliyorum ve PSG'nin kazanacağını düşünüyorum. Yani MS 2 ve 3,5 üst olacaktır diye görüyorum.
Oran: Nesine sitesinde ms2 ve 3,5 üst oranı 2.40 olarak belirtiliyor..