- Bi Yaşı
- 7 Yıl 9 Ay 7 Gün
- Takımın
- galatasaray
Merhaba arkadaşlar mikanosbet adlı siteden deneme bonusu almıştım 24 saat çevrim süresi vardı 24 saat içinmde tamamladım kurallarda göruldugu gibi çevrim tamamlandıktan sonra yatırım için herhangi bir süre bulunmamakta yazıyor fakat canlı destege 1 ay sonra bağlandıgımda kendisi 1 aydır yatırım yapmadığınız için iptal edildğini söyledi böyle birşey yok çevrimi tamamladıktan snra bahane üretmek için insanları kandıran bir site çekim yöntemleri bile çalışmıyor ben magdur oldum sız olmayın diye paylaşıyorum.
Yazıklar olsun dıyorum daha koydukları kurallardan haberleri yok gerçekten şaka gibi üstüne birde hesabımı kapattılar haklı oldugum için
daha kurallardan haberleri yok 1 ay içinde yapmadıgınız için silindi diyor kurllarda ve daha önce konustugum canlı destek istedigniz zaman yapabılırsınız dedı şimdide süresi geçti diyolar paylaştıgım resim herşeyi kanıtlıyor bunlara asla güvenmeyin mağdur olmayın 1 gün cabala bonusu çevir,insanların emekleriyle oynasınlar
Yazıklar olsun dıyorum daha koydukları kurallardan haberleri yok gerçekten şaka gibi üstüne birde hesabımı kapattılar haklı oldugum için
daha kurallardan haberleri yok 1 ay içinde yapmadıgınız için silindi diyor kurllarda ve daha önce konustugum canlı destek istedigniz zaman yapabılırsınız dedı şimdide süresi geçti diyolar paylaştıgım resim herşeyi kanıtlıyor bunlara asla güvenmeyin mağdur olmayın 1 gün cabala bonusu çevir,insanların emekleriyle oynasınlar