- Bi Yaşı
- 8 Yıl 20 Gün
- Takımın
- galatasaray
Beyler merhaba bu siteye üye oldum ben 2 hafta oluyor bonus aldım kaybettim . Sonradan canlı desteğe bağlandım sitede maçlar az bu altyapı nedne böyle dedim ters ters konusmaya başladılar sohbetten attılar 2-3 gun oluyor . Neyse bu davranış üzerine uyelik silme maili attım .
Demim hesaba baktım silinmemiş. Canlıya bağlandım .
- ''Sizin keyfinize göre hesap silemeyiz bonus almıssınız silemem hesap falan '' dedi.
sizleri forumda twitterda paylaşacam bu ayıbınızı gösterecem dedim.
- git dilediğin yere ne yazarsan yaz dedi engelledi.
Azcık hatrıım varsa burada beyler şu destege bağlanın benım yerıme agzınıza ne gelirse. Böyle bişeyi istemem sizden ama hakettiler. adamalra kötu söz bile demeden engellediler ve şu konusma tarzlarına bakın fotosunu bile cekemedım benden hızlı davrandılar adiler yoksa twittera atacaktım . milleti magdur etmesınle aman haa yatırım yapan cıkar .
Demim hesaba baktım silinmemiş. Canlıya bağlandım .
- ''Sizin keyfinize göre hesap silemeyiz bonus almıssınız silemem hesap falan '' dedi.
sizleri forumda twitterda paylaşacam bu ayıbınızı gösterecem dedim.
- git dilediğin yere ne yazarsan yaz dedi engelledi.
Azcık hatrıım varsa burada beyler şu destege bağlanın benım yerıme agzınıza ne gelirse. Böyle bişeyi istemem sizden ama hakettiler. adamalra kötu söz bile demeden engellediler ve şu konusma tarzlarına bakın fotosunu bile cekemedım benden hızlı davrandılar adiler yoksa twittera atacaktım . milleti magdur etmesınle aman haa yatırım yapan cıkar .