hakan2755
FORUM ÜYESİ
- Bi Yaşı
- 7 Yıl 4 Ay
- Takımın
- gaziantep
Maccabi, son 5 maçta 4 mağlubiyet aldı ve 8. sıraya kadar geriledi. DeShaun Thomasın ardından takımın yıldızı Norris Coleun da sakatlanması rotasyonu iyice daralttı. Real Madrid deplasmanında ilk yarıyı dengede götürmelerine rağmen ikinci yarı teslim oldular. Pierre Jacksonun 29 sayılık performansı galibiyet için yeterli olmadı. Açıkçası CSKA, Panathinaikos ve Madrid deplasmanlarında alınan yenilgilerin onlar için yaralayıcı olduğu sanmıyorum. Hesapta olmayan tek yenilgi iç sahada alınan Malaga mağlubiyeti oldu.
Haftalardır alınan sonuçlardan bağımsız oyun olarak Bambergi bu sezon geçen sezonun çok gerisinde olduğunu yazıyorum. Nitekim serbest düşüşe geçtiler. Son 7 maçta 6 mağlubiyet aldılar. Özellikle hücum tarafında ciddi bir problem yaşıyorlar. Maccabi bu müsabakanın ardından Olympiakos deplasmanına gidecek. İsrail temsilcisinin zorlu Pire deplasmanı öncesi iç sahada hata yapacağını sanmıyorum. Maccabiden net bir galibiyet bekliyorum.
-6,5 Ms1 bol şans.
Haftalardır alınan sonuçlardan bağımsız oyun olarak Bambergi bu sezon geçen sezonun çok gerisinde olduğunu yazıyorum. Nitekim serbest düşüşe geçtiler. Son 7 maçta 6 mağlubiyet aldılar. Özellikle hücum tarafında ciddi bir problem yaşıyorlar. Maccabi bu müsabakanın ardından Olympiakos deplasmanına gidecek. İsrail temsilcisinin zorlu Pire deplasmanı öncesi iç sahada hata yapacağını sanmıyorum. Maccabiden net bir galibiyet bekliyorum.
-6,5 Ms1 bol şans.