MstfZyrt
BEŞİKTAŞ
Arkadaşlar. Benim pronet alt yapısını çok kez ovdugumu görmüş olabilirsiniz. Ama bu sefer yapılan bir terbiyesizliği belirtmek istedim. Ben genelde ptt bank ile işlem yapıyorum. Ve havale işlemlerinde 1.5 tl kesinti yaptığı için büro yatırımlarınlar in hepsi 23.5 ,28.5 vs oluyor. LidyaBet e de 23.5 tl yatırdım. Tam bir saatlik incelemeden sonra küsuratlı rakam ile yapılan havaleleri kabul etmediklerini soyeldiler. Bende o zaman hesabima 23 ekleyin dedim. Yok illa iade yapıcaz dediler. İyi yapın o zaman dedim. Canlı destekte ki arkadaş önce iademi yaptıklarını söyledi ben havale gelmedi dediğimde pardon yanlış oldu sıra bekliyorsunuz vs gibi oyalama cümlelerinden sonra bir kaç defa daha baglandım bugün gün içerisinde iade olacağını söyledi. Ona da eyvallah dedikten sonra saat 24.00 da tekrar baglandım. İadenin yapılmadığını söyledim en kısa sürede yapılacak denildi. Arkadaşlar Peki bu 23.5 lira değilde. Normal bir çekimde yapılan 2.350 lira olsa ya da abartıyorum 23.500 olsa eminim ki bu büro bu parayı 1 ayda zor öder. Belli de ödemez. Amaç bilgilendirmek. Ben büro kötüdür iyidir diyemiyorum çünkü tek bir işlem ile yargılamak zor . ama benim kara listem de size de uzak durmanızı tavsiye ederim. Herkese iyi forumlar.