- Bi Yaşı
- 6 Yıl 11 Ay 13 Gün
- Takımın
- galatasaray
Merhaba arkadaslar lejonbet destegıne baglanıp yatırım cekım ıslemlerını sormustum cekım 15 30 dk arası belge ıstemeksızın yapabılırsınız dedıler 5 6 kere para yatırdım hep kaybettım. Dun ıhtıyacım vardı 350 tlye 140 tl param vardı guvendım attım bahıslerım geldı 360 tl cekım verdım. 2 saat gectı gelmedı destek sırada dedı sonra bıda baglandım bu sızın ılk cekımınız call center arayıp teyıt edecek dedı ne alaka dedım benım guvenlıgım ıcınmıs kaybederken guvenlıgımı dusunmeyenlere bak. Kural bu dıyor kuralsa kurallae arasında yok dıyorum bunu canlı destek soyluyor dıyor ıyıde bunu bana soylemedınız dıyorum sızın sucunuz yapabılcegım bısey yok dıyor. Neyse bu sabah 10 : 40 da aradılar yalandan tc sorup kapadılar amacınız teyıtse dun aksam kımlıgımı elımde atayım dedım yok dedıler arayıp tc almakla teyıt mı olur . Hadı onuda gectık saat 12 oldu hala para yok baglandım destege bu sefer gun ıcınde dedı ne alaka gun ıcı 30 dk dedınız dedım yogunluk var dedı yalan soylemeyın bu saatte ne yogunlugu sımdı sponsor oldugunuz forumda konusunu acıyorum yalanlarınızın dedım ıslemınıze oncelık verıyorum 30 dk ıcınde hesapta dedı 10 dk gecmeden para hesaba geldı zoru gorunce. Ben paramı aldım ama aman dıyeyım sız bulasmayın yalan ustune yalan soyluyorlar olmayan kural yaratıyorlar bılın ıstedım.
Herkese ıyı forumlar.
Herkese ıyı forumlar.