- Bi Yaşı
- 8 Yıl 3 Ay 1 Gün
- Takımın
- fenerbahce
Arkadaslar artik bu kadar olmaz diyorum ya bu oyunu bırakıyorum yada intihar edicem iyice okuyun ve su maclara girin bir bakın su kardeşinizin halinden anlayin sabah sabah kasam 1000 tl güney kore basket macinda seoul thunders mobis phoebus mac sonu 0 a salladim 86-86 8 saniye hücum mobis ki lider seoul lig sonuncusu mobis son1 saniye topu kaptirip 0.01 saniye kala basket yiyor. Avustralya wellington phoenix central marinera dk 65 3-2 dep 10 kisi e averaj takımı 1 gole girdim lan 1 gole ev 30 dakika sut cekmedi geliyorum en acısına ve en bariz şike olan maca yine avustralya ne hikmetse bugün cok pis oyunlar dönüyor bu ülkede adelaide lightning melbounrne moubers maci ev sahibi açık ara favori 87.5 üste kasami attim 500 tl maca bakın allah askina bir bakın ilk yarı 53 sayı 3.periyodununda ilk 3 dakikası 13 sayı atan takım ne olduysa 17 dakika 23 sayı atmadi sanki kolları kırıldı yerin dibine girdiler o takım sahadan cikti pzardan 5 tane koca karı koydular sahaya allah askina su maclara bakin ben bittim 2 tane %1milyon gelmesi gereken mac allemle kullemle açık ve bariz ayarlandı biz daha ne oynayalım ben intihar edicem etmeden öncede bi not ve videoyla bu orospu cocuklarının dünyadaki şike yüzünden ettiğimi açıklıycam hakkınızı helal edin.