- Bi Yaşı
- 8 Yıl 2 Ay 13 Gün
- Takımın
- besiktas
Serinin ilk maçı için yorum yaparken tercihim alt olmuştu fakat bu tercihi Jazz'in savunma dozajının yüksek olacağı ve Rockets'ın zorlanacağı beklentisi üzerine kurgulamıştım. Nitekim maç pek öyle olmadı. Rockets maçın başından itibaren çok dominant oynarken James Harden hem içerden hem de dışardan rakibini adeta dağıttı. Rockets rakibinin genelde en iyi savunduğu boyalı alandan 62 sayı bulurken Jazz 42 sayı bulabildi. Tabii ki Harden ev sahibi takımın sürükleyici gücü oldu fakat 29 sayıda kaldı. Nitekim tam 7 Rockets oyuncusu çift haneli skor bulunca hücumda çeşitlilik çoğaldı ve Jazz savunmasının direnci kırıldı. Jazz serinin ikinci maçında boyalı alan savunmasını serleştirmezse işleri yine çok zor olacak. Bu maç biraz daha çetin geçecektir. Jazz'in biraz daha toparlanacağını düşünerek ilk maçtaki gibi bir fark beklemiyorum. Sonuçta sezon sonunu çok iyi geçirdiler. Rockets'a karşı da tecrübeleri az değil. Dolayısıyla daha yakın skorlu bir Rockets galibiyeti olabilir. Benim tercihimse, Jazz'in Harden faktörünü sürekli aklında tutarak savunmasını sertleştireceği ve tempoyu yükseltmeyeceği beklentisiyle yine alt olacak.
Tercih: 212.5 ALT
Oran: 1.84