- Bi Yaşı
- 8 Yıl 2 Ay 13 Gün
- Takımın
- besiktas
Tuttur nesine bilyoner gibi sitelerden oynayan arkadaslar icin geceye NBA agırlıklı Euroleague macıda bulunan bır kupon bırakıyorum bu aksam NBA nefes kesecek gıbı duruyor bırbırıne cok yakın ıkı takımın karsılasmalarını ızleyecegız Detroıt evınde guzel gıdıyor maca hızlı baslayıp IY onde kapatır secenegı gayet mantıklı bır tercıh Dallas Minnesota macında ıse tamamen ev sahıbı avantajına guvenerek oynadım o kadar yakın ıkı rakıp kı ne olabılecegını ınanın kımse kestıremez Houston bu sene sacma sapan maclar kaybettı ve artık kolay kaybetme luksu yok ınanılmaz bır deplasman macı onları beklıyor fakat sakallı oldukca formda her mac 50-60 atıyor ona güveniyorum... Tek korktugum maca geldık fenerbahce artık lıderlıgı garantıledı barız kadro avantajına sahıp ve kendı evınde oynuyor bu farkı normal sartlarda zorda kalan bır fenerbahçe ıkı mıslıyle atar fakat gruptan cıkmayı garantılemıs bır fenerbahçe kasar mı? kestiremiyorum... İstersenız bu macı cıkarıp Handıkapsız Fenerbahçeyi 1.20 orandan tercıh edebılırsınız uzulmeyecegınız mıktarlar basıp keyıfle seyretmenızı dılıyorum...