umutaksoy55
FORUM ÜYESİ
- Bi Yaşı
- 5 Yıl 6 Ay 2 Gün
- Şikayet Site Adresi
- Gizabet
- Şikayet Hakkında Açıklama
- Selamlar . Dün 12-13 sürelerinde çekim işlemi verdim saat 18.30 da onaylandı oldu fakat hesabıma para geçmediğini farkettim . Gizabet bana para aktardıklarını ve papara ile iletişime geçmemi istediler . Dünden beri papara ile 10 15 kere iletişime geçmeme rağmen paramın umut aksoyun 8033946739 no lu onaylı papara hesabına söyledikleri paranın gelmediğini görmüş olduk . Paparanın bana iletmiş olduğu bilgi şu yönde , Üzerime 2. bir hesap açılmış onaysız hesap olarak ismim soy ismim ile mail ve telefon girerek üstüme hesap açıp parayı oraya aktarıp geri çekmiş gizabet Aşağıda ki ss lerde ve konuşmalar da görülecektir ki zaten sahte bir hesap açılıyor benim paramı ödemiş gibi gösterip 710 lira kadar düşük bir parayı göndermiş gibi yapan dolandırıcı karaktersiz bir firmadır aşağıda ki kanıtlarda bütün papara yazışmalarım canlı destek yazışmalarım ve temsilci yazışmaları mevcuttur . Site tamamen dolandırıcılık yapıyor . Siteye önerdiğim teklif şuydu papara hesabıma girip paranızın gelip gelmediğini kontrol edin diyorum bu önerime olumlu yaklaşmıyorlar Bu site insanlar üstüne hesap açıp işlem yapıyor Tehlikeli bir hal aldığı çok Aşikar lütfen sadece söylediğim senaryoyu resimler ile kafanızda canlandırın forum sitelerinde ki 2 3 yetkili ilede görüştüğümde sitenin bozulduğu için bir çok forumda sponsorluğu kesildiği söyleniyor . GİZABET DOLANDIRICI DIR LÜTFEN yatırım yapmayınızz ...
null