- Bi Yaşı
- 8 Yıl 18 Gün
- Takımın
- galatasaray
BAHSE GİREN KAZANIR!
Etkinlik Tanıtımı
- Mr. Speed her gün bu konu altında 1 adet kupon paylaşacaktır.
- Kupon içeriği ise en az 3 maç ve her oran 1.70 ve üzeri şeklinde olacaktır.
- Mr. Speed'in bu kuponu tutmaz bence diye düşünenler mi var aranızda? O zaman seni düelloya davet ediyorum!
- Benim yaptığım kupon gibi 3 maç öncesi tahmin seç belirlenen oranlarda maçlarını işaretle ve SS al ( ekran görüntüsü) foruma yükle.
- Kuru kuruya yüklemek yok! Mr. Speed'e meydan okuyorum benim kuponum tutar onun ki yatar diyeceksin! Yada kendine has bir sözünle bana meydan okuyacaksın.
- Her iki tarafında kuponu tutarsa kupon oranı yüksek olan kazanmış sayılır
Unutma ben kuponu paylaştıktan sonra saat 00:00 olmadan senin de paylaşman şart!!!
BENİM KUPONUM YATAR SENİN Kİ TUTARSA 10 TL PAPARA NAKİT KAZANIRSIN!
İKİMİZDE YATARSAK SESSİZCE ERTESİ GÜNÜN DÜEOLLOSUNU BEKLERİZ...
BEN KUPONU PAYLAŞTIĞIM ANDAN İTİBAREN KONU ALTINDA HERKES KENDİ KUPONU İLE BENLE ANLIK OLARAK DÜELLOYA GİREBİLİR! KATILIM ÜCRETSİZ OLUP ÖN BAŞVURU VS. GİBİ PROSEDÜR YOKTUR!
Ödüllerimi Nasıl Alırım?
- Bana meydan okuyup kendi kuponunuz tuttuğu taktirde güncel etkinlik TABLO'suna 10 TL papara nakitini anında ekliyorum!
- Ne zaman çekerim Mr. Speed ben bunu diyorsun içinden duyuyorum bunu... Tablo bakiyen 30 TL olduğunda aşağıda bulunan para çekme butonuna tıkla ve oraya ''Hey paramı istiyorum verin paramı de Son işlem free falan demem korkma anında paparana teslim''
İŞLEM YAPMAK İSTEDİĞİN KONU HAKKINDA GÖRSELE TIKLAMAN YETERLİ OLACAKTIR.
─ ─ ─ ─ ─ ─ ─ ─ ─ ─ ─ ─ ─ ─ ─ ─ ─ ─ ─ ─ ─ ─ ─
BEN BU ETKİNLİKTEN ANLAMADIM DİYENLER İÇİN ÖZET
Arkadaşlar ben 3 maçlık her maçın 1.70 oran olduğu bir kupon paylaşacağım. Sizde bu kupon tutmaz benim ki tutar deyip bana meydan okuyacaksınız. Sizde ben gibi 3 maçlık kupon yapın her maç 1.70 oranlı. Ekran görüntüsünü alın siteden. Kuponlar hayali olacaktır para basmaya gerek yok Buraya ekran görüntüsü atıp Mr. Speed sana meydan okuyorum diyeceksiniz. Eğer sizin kupon tutarsa benim ki yatarsa siz benden 10TL papara kazanacaksınız.İkimizde yatarsak yada ben kazanırım sen kaybedersen kimse ödül alamaz. İşte bu kadar basit Bol şanslar.