Dodo20
Bİ ÖZEL ÜYE
- Bi Yaşı
- 7 Yıl 11 Ay 18 Gün
- Takımın
- denizlispor
Spor Toto 1'inci Lig'in 18'inci haftasında Gazişehir Gaziantep sahasında konuk ettiği Denizlispor’a 1-0 mağlup oldu. Denizlispor son 10 lig maçında 8 galibiyet ve 2 beraberlik alarak Süper Lig yolunda çok önemli bir adım attı.
Denizlispor'a galibiyeti getiren gol Ziya Alkurt'tan geldi.
STAT: Gaziantep Kalyon
HAKEMLER: Atilla Karaoğlan, Bahtiyar Birinci, Anıl Usta
GAZİŞEHİR GAZİANTEP FK: Günay, Uğur Arslan, Ahmet, Mücahit, Oğuz, Kerim, Gökhan, Segbefia (Dk.80 Theodor) Oğulcan (Dk.70 Rıdvan), Del Valle, Poepon (Dk.56 Chabbı)
DENİZLİSPOR: Stackhowiak, Alperen, Deniz, Ziya, İsmail (Dk.90 Burak Altıparmak) Mehmet, Recep (Dk.80 Ambamba), Burak Çalık (Dk.75 Muhammed), Furkan, Kerem Can, Abdülkerim
GOL: Dk.38 Ziya (Denizlispor)
SARI KARTLAR: Segbefıa, Del Valle, Gökhan (Gazişehir Gaziantep FK)
Bir Denizlili ve Koyu bir Denizlispor taraftarı olarak sonunda hakettiğimiz yerr ulaştığımızı düşünüyorum yıllardır acaba bu sene düşecek miyiz korkusuyla yaşarken, bu sene artık süper lig hayalleri kurmaya başladık. Bu konuda Yücel Hoca ve teknik ekibin büyük etkisi var. Tabi bide 12. Adam taraftar var. İnşallah bu sene süper denen lige çıkacağız. Hakediyoruz
Denizlispor'a galibiyeti getiren gol Ziya Alkurt'tan geldi.
STAT: Gaziantep Kalyon
HAKEMLER: Atilla Karaoğlan, Bahtiyar Birinci, Anıl Usta
GAZİŞEHİR GAZİANTEP FK: Günay, Uğur Arslan, Ahmet, Mücahit, Oğuz, Kerim, Gökhan, Segbefia (Dk.80 Theodor) Oğulcan (Dk.70 Rıdvan), Del Valle, Poepon (Dk.56 Chabbı)
DENİZLİSPOR: Stackhowiak, Alperen, Deniz, Ziya, İsmail (Dk.90 Burak Altıparmak) Mehmet, Recep (Dk.80 Ambamba), Burak Çalık (Dk.75 Muhammed), Furkan, Kerem Can, Abdülkerim
GOL: Dk.38 Ziya (Denizlispor)
SARI KARTLAR: Segbefıa, Del Valle, Gökhan (Gazişehir Gaziantep FK)
Bir Denizlili ve Koyu bir Denizlispor taraftarı olarak sonunda hakettiğimiz yerr ulaştığımızı düşünüyorum yıllardır acaba bu sene düşecek miyiz korkusuyla yaşarken, bu sene artık süper lig hayalleri kurmaya başladık. Bu konuda Yücel Hoca ve teknik ekibin büyük etkisi var. Tabi bide 12. Adam taraftar var. İnşallah bu sene süper denen lige çıkacağız. Hakediyoruz