- Bi Yaşı
- 8 Yıl 2 Ay 13 Gün
- Takımın
- besiktas
Aslında bu maçla alakalı net bir Celtics galibiyeti bekliyorum. Ancak hem Miami'nin iddialı trendleri (%50 üzeri takımlara karşı son 12 maçta 9-3, son 14 deplasmanda 10-4) hem de iki takımın yakın zamanda Miami'de oynadığı maçın, Heat lehine 115-99 bitmiş olması biraz gözümü korkutuyor. Celtics her ne kadar deplasmanda da olsa Hawks maçını son çeyrekteki 30-16'lık çeyrek skoruyla alabildi. Hawks'ın 24 dakikada 38 sayı atmış olmasına rağmen 113-105 kazandılar. Buna rağmen son 21 iç saha maçında, %50 ve üzeri deplasman derecesine sahip takımlara karşı 17-4 gibi çılgın bir ATS yakalamış olmaları da, bu tip büyük maçları ne denli konsantre oynadıklarını gösteriyor. Bu yüzden Celtics'in, TD Garden gibi bir mabette, MLK Day gibi bir günde handikaplı kazanacağını düşünüyorum hala. Ama bu ikincil tercihim; önceliğim üst olacak. Celtics, handikaplı kazandıktan sonra çıktığı son 11 maçta 9 kez üst görmüş. 1 günlük dinlenmeyle çıktıkları son 15 maçın 12'si üst olmuş. Son 9 iç saha maçının 7'si üst ve son 27 maçın 19'u üst. Miami tarafında da son 13 maçın 9'unun üst olması gibi bir durum var. Dolayısıyla; iç sahada ortalama 114.4 sayı atan ve üçünü de kazandığı son üç maçta ortalama 117 sayı yakalayan Celtics, Miami'ye karşı handikapı kapatsın veya kapatamasın, Heat tarafı da 100'ü geçer ve maç üste gider diye düşünüyorum.
Tercih: 214.5 ÜST
Oran: 1.76