- Bi Yaşı
- 7 Yıl 8 Ay 10 Gün
- Takımın
- galatasaray
devamlı bilyobete para yatıran bir üyeyimve 3arkadaşımıda üye yaptım hiç çekiimm yapmak kısmet olmadı hep kaybettim neyse en son 20tl yatırdım kaybettim 4tl kayıp bonusu aldım kayıp bonusyla maksimum bonusun 20katı kazanabiliyormuşuz bende aldığım 4tlyi 81tl yaptım canlı yardıma bağlandım 20tl yatırmamı yatırdığım 20tlyi 1.30orandan çevirmemi söylediler tamam dedim kapadım canlı yardımı sonra aklıma bazı sorular geldi tekrar bağlandım dedimki yatırdığım 20tlyi kaybettim ne olucak diye sordum hiç bir cevap vermedi parayı yatırdıktan sonra tekrar kontrol edilir denildi kaçamak cevaplar verdiler bende 20tl yatırdım 1.50oranlı bi maça bastım kaybettim bakiyem tekrar 80tlye düştü canlı yardıma bağlandım tekrar 20tl yatırmam lazımmış sinirim tepeme çıktı bunlar 100tlye muhtaç siteler yazıklar olsun yaptığım bütün üyeleri çekicem siteden kendimde oynamıycam burada parayı bilerek olmayacak şeylere bastım betton pokerde kaybettim 100liram sadakam olsun yazıklar olsun sinirden elim ayağım titriyor.