Federiko
GalataSaray
BETPARK YA BAŞLIK YANLIŞ
BETPARK ın konusunu açan bendim ve kurallar arasındaki 6. madde konuda halen duruyo maddeler
6-) Etkinliğe son katılım 23:00 06/08/2017 tarihinde son bulacaktır ve bu tarihten sonra gönderilen mailler işleme alınmayacaktır.
burak
6-) Etkinliğe son katılım 23:00 06/08/2017 tarihinde son bulacaktır ve bu tarihten sonra gönderilen mailler işleme alınmayacaktır.08:33 PM
bu mesaj kurallar arasında var
şimdi neden saat 17 ye düştü
Esra
Kurallarımız acık ve nettır Burak Bey 17.20 den sonra gerceklesen maıller katılım gormeyecektır
burak
6-) Etkinliğe son katılım 23:00 06/08/2017 tarihinde son bulacaktır ve bu tarihten sonra gönderilen mailler işleme alınmayacaktır.
bu kural
değilmi
Esra
Yetkılı bırımın belırledıgı saatler bu sekıldedır
burak
siz yazmışsınız
ya sizin sitenizde
yazıyo bu
ben yazmadımki
Esra
Sitemizde bu sekılde bır madde bulunmamaktadır Burak Bey
burak
çamur
yani
yapmaya yer arıyonuz
Bu mallarda para kalmamış çamur yapıyolar
BETPARK ın konusunu açan bendim ve kurallar arasındaki 6. madde konuda halen duruyo maddeler
burak
6-) Etkinliğe son katılım 23:00 06/08/2017 tarihinde son bulacaktır ve bu tarihten sonra gönderilen mailler işleme alınmayacaktır.08:33 PM
bu mesaj kurallar arasında var
şimdi neden saat 17 ye düştü
Esra
Kurallarımız acık ve nettır Burak Bey 17.20 den sonra gerceklesen maıller katılım gormeyecektır
burak
bu kural
değilmi
Esra
Yetkılı bırımın belırledıgı saatler bu sekıldedır
burak
siz yazmışsınız
ya sizin sitenizde
yazıyo bu
ben yazmadımki
Esra
Sitemizde bu sekılde bır madde bulunmamaktadır Burak Bey
burak