- Şikayet Site Adresi
- betpapel73.com
- Şikayet Hakkında Açıklama
- Betpapel sitesinde 1 yıldır neredeyse üyeyim her kazanc sağladım da guncelleme yalanı veya farklı bahaneler ile bekletildi 3 4 defa bu sayede bakiyem i sifirlattilar ama 7 8 defa da cekim yapmısım dir belki daha fazla benim cekimlerim hep 5 bin ve üzeri olduğu için bu sorunlar oldu bu sitede düşük çekimler de sıkıntı yasarmisiniz bilemem ama gördüğüm üzere bayagı mağdur var bu yüzden de konu açmak istedim en son 900 TL yatırım yaptım ve bakiyem i 5 6500 yaptım 5000 olarak talep verdim 2 saat gecmedi için iptal edildi bende oynamaya devam ettim ve bakiye yukselsi bayagı 10 bin TL cekim verdim site normalde aen fazla 1 saat sürerdi izin verildi yapardı odemeyi sonrasında bıkac saat de gönderirdi 1 gun oyalandim WhatsApp dan görüştüğüm özge denilen kişi engelledi canlı destek telefonu bozuldu dediler ve 30 saat bekletip birden işlem beklemede iken ödendi olarak değiştirildi 10 bucuga doğru gördüm ve papara da gelen para yok canlıya baglandım mail verin dekont gönderelim ödemeniz yapıldı denildi ve yarım saat bekletip dekont gönderdiler sahte bir dekont papara da rahatlıkta başka yapılan bi odemeyi düzenleyip benim bilgilerimi yazarak göndermişler resim hazırlamışlar resmen papara ile görüştüm gelen bir para yok gönderildiği an hesabınıza aktarılır denildi düşündüğüm gibi bu sekılde 14900 bakiyeyi 10 bin eksilttiler halbuki ben hemen odemeyi yapsalar 10 bin lirasını silin kalanı gönderin diye anlaşırdim bunlar böyle bir oyuna girdi ve bunu başkalarına da yapmışlar ben şikayetvarda bi sikayet de de gördüm kendim yaşadıktan sonra bu sitenin sahibi mi yetkilisi mi bilmiyorum cengiz cok yalancı biri hep güvenerek yaptıkları yanlışlar a ragmen yatırım a devam ettim ama bu sin yaptıkları cok kötüydü sizde sakın güvenip bu siteye yatırım yapmayın
- Mağduriyet Görseliniz
null