berkayt
GalataSaray
- Bi Yaşı
- 6 Yıl 3 Gün
- Takımın
- galatasaray
- Şikayet Site Adresi
- Betegel101
- Şikayet Hakkında Açıklama
- betegek101 sitesine 50 tl yatırım sağlayarak 50 tlfreebet aldım ffreebetımı kurallarına uyarak oynadım ana paramı normal cyber oynadım kurallarındakı madde alınan frebeti 1,4 kombin sanal cyber olmayan maçlarda oynayın desteğin verdığı bılgıde budur bu durumda Ana para ıle hıc bır kural yoktur ve bu bonus tek cevrımdır anaparayla yaptığım 240 tl sılınerek 50 tl bakıyeme tekrar eklendi sımdı destek diyor kural dışı ben form kural dışı degıl eğer böyle olmasını ıstıorsanız Anapara+freebtınızı bu maçlarda oynamayın dıye ekleyınjz ve bıılgı verınız promosyonlardada yazmıyor sımdı arkadaşlar sız söyleyın sizce kural dısımı dün başlamadık ıddaya kuralları ıyı bilen arkadaşlar yorum yapın 2 kez çekim yaptım 170+140 baktı kazanıorm 3,cekımım bahane buldular sonra sıte dıor 50 tl ekledık onu kaybedince böyle dıorsunuz dıye halbuki ben barı oo 50 den olası kazanç yaparsam tekrar el koymasınlaf dıye tartısmadın olurda kazanıp çeksem gene tartısacaktım saygısızlığım olmadı sadece sızden yorum bekliyorum haksız kazancmı sızdçce gırın betegel101.com a 100de100 50 tlfreebet cevrımsız kurallara Bakın sadece freebetınjzj şu maçlara oynayın dıor anapara eklenmemıs bende bonısu bastım Dedıklerı gıbı kımhaklı sızce
null