Aruda25
FORUM ÜYESİ
- Bi Yaşı
- 5 Yıl 3 Ay 27 Gün
Bugün bültende güzel maçlar var aşırıya kaçmadan iyi bi ikili kombine yapalım oran toplam 2 bile olsa yeter az ama öz olsun
Roma - Başakşehir
Roma derli toplu bir oyun oynuyor etkili ayaklara sahipler takımda kolorov ve dzeko nun yaşı 30 üstü diğerleri genç oyuncular ve kaliteli oyıncular geçen hafta ligde sassuolu karşısında 4 gol atarak kazandılar başakşehir ise abdullah avcı dan sonra bit sistem bozukluğu yaşıyor bu akşam roma net favori
Roma takım golü 1.5 üst MS 1
Porto - Y. Boys
Şampiyonlar Ligi 3. Ön elemede süpriz bir şekilde elenen porto aynı şekilde favori oldu eşleşmeden elenen Y. Boys ile karşılacak porto kadro olarak rakibinden en az 5 gömlek fazla evinde rahat bşr galibiyet almasını bekliyorum
Porto takım golü 1.5 üst ve MS 1
Espanyol - Francvaros
Katalonya bölgesi takımlarından Espanyol elemeleri rahat geçti Macaristan ekibi francvaros üste deplasmanlarda çok gol yiyen bir ekip bu yüzden Espanyol en az 2 gol atarak kazanacağını düşünüyorum
Espanyol takım golü 1.5 üst ve MS 1
Kupon no 1
Espanyol : Ev sahibi 1.5 gol üstü
Roma : Ms 1
Porto : Ms 1
Kupon no 2
Roma : Toplam 1.5 üst ve Ms 1
Porto : Ev sahibi 1.5 üst
Espanyol : Ms 1
Arkadaşlar kendinizi üzneyecek miktarlarda oynayın lütfen
Roma - Başakşehir
Roma derli toplu bir oyun oynuyor etkili ayaklara sahipler takımda kolorov ve dzeko nun yaşı 30 üstü diğerleri genç oyuncular ve kaliteli oyıncular geçen hafta ligde sassuolu karşısında 4 gol atarak kazandılar başakşehir ise abdullah avcı dan sonra bit sistem bozukluğu yaşıyor bu akşam roma net favori
Roma takım golü 1.5 üst MS 1
Porto - Y. Boys
Şampiyonlar Ligi 3. Ön elemede süpriz bir şekilde elenen porto aynı şekilde favori oldu eşleşmeden elenen Y. Boys ile karşılacak porto kadro olarak rakibinden en az 5 gömlek fazla evinde rahat bşr galibiyet almasını bekliyorum
Porto takım golü 1.5 üst ve MS 1
Espanyol - Francvaros
Katalonya bölgesi takımlarından Espanyol elemeleri rahat geçti Macaristan ekibi francvaros üste deplasmanlarda çok gol yiyen bir ekip bu yüzden Espanyol en az 2 gol atarak kazanacağını düşünüyorum
Espanyol takım golü 1.5 üst ve MS 1
Kupon no 1
Espanyol : Ev sahibi 1.5 gol üstü
Roma : Ms 1
Porto : Ms 1
Kupon no 2
Roma : Toplam 1.5 üst ve Ms 1
Porto : Ev sahibi 1.5 üst
Espanyol : Ms 1
Arkadaşlar kendinizi üzneyecek miktarlarda oynayın lütfen