- Bi Yaşı
- 8 Yıl 2 Ay 13 Gün
- Takımın
- besiktas
Temsilcimiz Anadolu Efes için oldukça kritik bir karşılaşma olacak Barcelona Lassa mücadelesi. Geride kalan haftada bir diğer temsilcimiz Fenerbahçe Beko karşısında mağlup olan Lacivert – Beyazlılar, Pazar günü oynadığı Tahincioğlu Basketbol Ligi maçında ise bir kez daha karşılaştığı Sarı-Lacivertlileri Andersen’in etkili oyunu ile yenmeyi başardı. Bu özgüven tazelemek ve moral bulmak adına iyi bir galibiyet oldu Efes cephesi adına. Barcelona Lassa ise 4 maçlık bir galibiyet serisi ile İstanbul’a geliyor. Son maçlarında Real Madrid karşısında iç sahada iyi savunma yaparak kazandılar. Bireysel performans noktasında Ante Tomic’i öne çıkarabiliriz ki bu karşılaşma özelinde de ona dikkat etmemiz gerekiyor. Ayrıca kısa oyuncular Heurtel ve Pangos karşısında iyi savunma yapmamız önemli. Temsilcimizde ise Larkin başta olmak üzere Beaubois, Moermann, Dunston ve Pleiss’ın performansları çok kritik olacak. Ayrıca Andersen’in Fenerbahçe Beko karşısında ortaya koyduğu başarılı oyunun tekrarı gelirse rakibi yenebilme noktasında büyük avantaj elde ederiz. Ciddi bir taraftar desteği bekliyorum. Rakip karşısında istemediğimiz bir mağlubiyet bizi 5.sıraya iteceği gibi; normal sezon sonunda oluşacak play-off eşleşmesinde saha avantajını kaybetmemize bile neden olabilir. Bu yüzden maçın ilk dakikasından itibaren konsantre olmamız ve oyun kontrolünü elinde bulundurmamız gerekiyor. Anadolu Efes’in kendi evinde bunu yapacak ve Barcelona Lassa’yı yenecek gücü var. Ben temsilcimizi galibiyete yakın görüyorum
Tercih: Maç Sonucu 1
Oran: 1.68