- Bi Yaşı
- 8 Yıl 2 Ay 13 Gün
- Takımın
- besiktas
Afrikanın büyüğünü görmek icin yavas yavas sona geliyoruz. sadece 4 takım kaldı Cezayir - Tunus - Senegal - Nijerya gerçekten turnuvada onemlı ısımler yer alıyor ve bu dört takımdanda herhangı bırı kazansa surprız olmayacaktır. Senegal Uganda ve Benin'i birer sıfırlık skorlar elemeyı başardı. İyi futbol oynadıklarını soyleyemıyorum kendılerıne gore nıspeten kotu olan takımlarla eslestıler ve rahat kazanması gereken mucadelelerı sadece birer sıfırlık skorla gecebıldıler. Tunus Gana ve Madagaskarı gecerek buraya geldı Madagaskar bu turnuvanın surprız takımıydı gercekten ıyı bır futbol sergılıyorlardı ama tunus tecrubesını konusturarak elemeyı basardı. Mahrez Feghouli ve Brahımı gıbı yıldız ısımlere sahıp Cezayirde onemlı adaylardan bırı buraya kadar Gine ve Fildisi Sahillerini gecerek geldiler. Nijerya milli takımına gelecek olursak kadrosunda Galatasaraydan Onyekuru ve galatasarayın son zamanlarındakı gozdesı olupta transferı son anda rafa kalkan Ahmed Musa bulunuyor. Turnuvayı kazanacaklarına pek ıhtımal vermıyorum fakat Muhammed salah eleyen Guney Afrıkayı elemeyı basardılar. Sizce Turnuvanın Kazananı kım olur? Tahmınlerınızı beklıyorum