olay32
GalataSaray
- Bi Yaşı
- 8 Yıl 7 Ay 10 Gün
- Takımın
- galatasaray
Brezilya Serie A 2016 Sezonu 32. Hafta mücadelesinde, 21 puan -31 averaj ile son sırada bulunan America Mineiro, 48 puan 5 averaj ve 6. sırada yer alan Atletico Paranaense ile karşı karşıya geliyor.
America Mineiro, ligin üst yarısındaki takımlara karşı kendi sahasında oynadığı son 5 maçın tamamında karşılıklı gol olmadan karşılaşmayı tamamladı.
Atletico PR. deplasmanda oynadığı son 7 maçın tamamında 2.5 gol barajını aşamadı. Atletico Paranaense deplasmanda 7 maçtır kaybediyor.
İki Takım Arasında Oynanan Son 6 Resmi Maçta:
America Mineiro 2, Atletico Paranaense 3 galibiyet elde ederken 1 maç beraberlikle sonuçlandı.
1 maç 2,5 gol altında, 5 maç 2,5 gol üstünde tamamlandı.
5 maçta karşılıklı gol olurken, 1 maçta taraflardan en fazla biri gol atma başarısı gösterdi.
3 maç 4-6 gol aralığında tamamlandı.
America Mineiro 3 ve Atletico Paranaense 3 maçta ilk golü atan taraf oldular.
TAHMİN: BANKOCUALR BUMACA 2.5 ALT OYNASIN ORAN:1.35
AMA BEN BU MACIN DEPLASMANIN YENCENI DUSUNUYORUM EV DUŞMEYI GRANTILEMIS ZATEN DEP ALIR BENCE MS 2: ORAN:2.20
HERKEZE BOL ŞANS
America Mineiro, ligin üst yarısındaki takımlara karşı kendi sahasında oynadığı son 5 maçın tamamında karşılıklı gol olmadan karşılaşmayı tamamladı.
Atletico PR. deplasmanda oynadığı son 7 maçın tamamında 2.5 gol barajını aşamadı. Atletico Paranaense deplasmanda 7 maçtır kaybediyor.
İki Takım Arasında Oynanan Son 6 Resmi Maçta:
America Mineiro 2, Atletico Paranaense 3 galibiyet elde ederken 1 maç beraberlikle sonuçlandı.
1 maç 2,5 gol altında, 5 maç 2,5 gol üstünde tamamlandı.
5 maçta karşılıklı gol olurken, 1 maçta taraflardan en fazla biri gol atma başarısı gösterdi.
3 maç 4-6 gol aralığında tamamlandı.
America Mineiro 3 ve Atletico Paranaense 3 maçta ilk golü atan taraf oldular.
TAHMİN: BANKOCUALR BUMACA 2.5 ALT OYNASIN ORAN:1.35
AMA BEN BU MACIN DEPLASMANIN YENCENI DUSUNUYORUM EV DUŞMEYI GRANTILEMIS ZATEN DEP ALIR BENCE MS 2: ORAN:2.20
HERKEZE BOL ŞANS