Bugün maç paylaşımında biraz geciktik ama iyi ki gecikmişiz. Çünkü Almanya bile Meksika ya yeniliyor. Ben Almanya kazanır diye düşünüyordum ama işler tam tersi gidiyor. Neyse gelelim günün maç tahminlerine.
111 21:00 Brezilya - İsviçre
Bu sene benim Dünya Kupasındaki favori takımlarımdan biri olan Brezilya, şahane kadrosuyla bu maçı zorlanmadan kazanacaktır.
Tahmin-Maç Sonucu 1
Oran-1.38
263 02:00 Emelec - Univ Catolica
Ekvator liginde 18. hafta mücadeleleri oynanıyor. İki takımda alt alta sıralarda yer alıyorlar. Emelec 30 puanla 4. , Catolica ise 31 puanla 3. sırada yer alıyor. Bu maçta öyle aham şaham gol çıkmasını beklemiyorum.
Tahmin-2-3 gol
Oran-1.92
262 23:30 El Nacional - Barcelona Gua
Aralarındaki maçları incelediğimizde son 5 karşılaşmanın 5 inde hem 2,5 üst hem de karşılıklı gol var olduğunu görebiliriz.
Tahmin-2,5 Üst
111 21:00 Brezilya - İsviçre
Bu sene benim Dünya Kupasındaki favori takımlarımdan biri olan Brezilya, şahane kadrosuyla bu maçı zorlanmadan kazanacaktır.
Tahmin-Maç Sonucu 1
Oran-1.38
263 02:00 Emelec - Univ Catolica
Ekvator liginde 18. hafta mücadeleleri oynanıyor. İki takımda alt alta sıralarda yer alıyorlar. Emelec 30 puanla 4. , Catolica ise 31 puanla 3. sırada yer alıyor. Bu maçta öyle aham şaham gol çıkmasını beklemiyorum.
Tahmin-2-3 gol
Oran-1.92
262 23:30 El Nacional - Barcelona Gua
Aralarındaki maçları incelediğimizde son 5 karşılaşmanın 5 inde hem 2,5 üst hem de karşılıklı gol var olduğunu görebiliriz.
Tahmin-2,5 Üst